ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"ΦΙΡΜΑΝΙ από ΔΕΥΑΝ": Ή πληρώνετε ή νερό... γιόκ!

"Φιρμάνι" Σουλτανικό ετοιμάζει η νέα Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Κα Σμπούκη με το οποίο θα καλεί τους κακοπληρωτές - καταναλωτές να καταβάλλουν τον όβολό τους και να εξοφλήσουν τους Λογαριασμούς τους προς την επιχείρηση...

Η Κα Σμπούκη είπε στο Δημ. Συμβούλιο:

"Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να διασφαλίσουμε το συμφέρον της επιχείρησης αλλά και την απρόσκοπτη παροχή του νερού και των υπηρεσιών σε όλους τους πολίτες του δήμου..."

Ήδη η ΔΕΥΑΝ άρχισε να συμπληρώνει τα πλήρη στοιχεία των καταναλωτών της (ΑΦΜ, Α.Δ.Τ. κλπ)...

Ακόμα προσπαθεί να "ξεκαθαρίσει" ποιοι από τους καταναλωτές της είναι... "εν ζωή" και ποιοι "έχουν πάρει την άγουσα προς τον άλλο κόσμο" και οι παροχές νερού που είναι στο όνομά τους, ενώ είναι "ανενεργοί" στον  "ισολογισμό" της Εταιρείας  να εμφανίζονται ως λογαριασμοί χρωστικοί με απαιτητά ποσά!!

Όσο για τους κακοπληρωτές καταναλωτές η κ. Σμπούκη είπε πως "θα ειδοποιηθούν να πληρώσουν και αν δεν προσέλθουν στη ΔΕΥΑΝ να τακτοποιήσουν το χρέος τους η διακοπή ύδρευσής τους θα πραγματοποιηθεί ακόμα και εντός ...  15 ημερών"!

Επειδή τα λόγια, σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι πάντα όμορφα, θα περιμένουμε να δούμε πρώτα να πραγματοποιούνται οι εξαγγελίες οι οποίες "σκοντάφτουν" στο λεγόμενο.... "Πολιτικό κόστος" των αιρετών!

Εκείνο όμως που δεν ακούστηκε να τονίζεται από την Κυρία Σμπούκη είναι οι περιπτώσεις περικοπής των "μειωμένων Τιμολογίων" που , σύμφωνα με πληροφορίες μας, "είχαν δοθεί αφειδώς" από τον προκάτοχόν της σε "ημέτερες" οικογένειες για ... ψηφοθηρικούς λόγους με την επίδειξη απλά της κάρτας ανεργίας και όχι το συνολικό εισόδημα!...

Μετά από όλες αυτές τις μεγαλοστομίες είμαστε αναγκασμένοι να τηρούμε στάση αναμονής και να ... αισιοδοξούμε!












ΔΕΥΑΝ: Κόβει το νερό σε «Μπαταχτσήδες» και παροχές θανόντων




Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
-Αγγ.Σμπούκη (Πρ.ΔΕΥΑΝ) :Οφείλουμε να διασφαλίσουμε το αγαθό του νερού και των σωστών υπηρεσιών στους πολίτες
-Ξεκάθαρο μήνυμα σε κακοπληρωτές και μεγαλοφειλέτες
Με στόχο να μαζέψει τα χρεωστούμενα και να νοικοκυρέψει περισσότερο τα οικονομικά της επιχείρησης,η νέα πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Αγγ.Σμπούκη,φάνηκε κατά την χθεσινοβραδινή της τοποθέτηση στο δημοτικό συμβούλιο αποφασισμένη να «σπάσει το κακό σπυρί » των κακοπληρωτών καταναλωτών της επιχείρησης,ενώ στέλνει σαφές μήνυμα ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξουν και διακοπές στις παροχές τους.
Η κ. Σμπούκη ανέφερε ότι η επιχείρηση θα προχωρήσει άμεσα, (ακόμη και εντός 15θημέρου) στην διακοπή της υδροδότησης όσων καταναλωτών που ενώ αποδεδειγμένα έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους ωστόσο αυτοί δεν το κάνουν.
Η καμπάνα φυσικά της διακοπής του νερού αφορά και  μεγαλοοφειλέτες,ή τις περιπτώσεις κατά τις οποίες παροχές που ανήκαν σε θανόντες συμπολίτες μας,συνεχίζουν να φαίνονται ενεργές και να καταγράφουν κατανάλωση χωρίς ωστόσο αυτοί που καταναλώνουν να τακτοποιούν τις οφειλές τους.
Μετά από μία πολύ σύντομη περίοδο-συμπλήρωσε η κ. Σμπούκη-κατά την οποία με επιστολές καλούμε όλους όσους έχουν ανοιχτές υποχρεώσεις με την επιχείριση να προσέλθουν και να τις τακτοποιήσουν,αν δεν ανταποκριθούν θα υπάρξουν άμεσες κυρώσεις και διακοπή εκ μέρους της ΔΕΥΑΝ των παροχών αυτών.
Θα πρέπει-ξεκαθάρισε- η κ. Σμπούκη να διασφαλίσουμε το συμφέρον της επιχείρησης αλλά και την απρόσκοπτη παροχή του νερού και των υπηρεσιών σε όλους τους πολίτες του δήμου.
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου