ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τα "Σουλτανάτα' της ΔΕΥΑΝ στο δ.σ.


Εικόνα "δραστήριας δημοσιογράφου" παρουσίασε απόψε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας η δημ. Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Κυρία Αγγελική Σμπούκη!
Έγραφε...  Σκεπτόταν!.... Δεν μιλούσε!....

Ή καλύτερα "στενογράφου" που  "κρατούσε" Πρακτικά του "Απολογούμενου" πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑΝ κ. Θωμά Κοτρωνιά που "βομβαρδιζόταν" από την Αντιπολίτευση στον απολογισμό του 3ετούς... έργου του!

Να θυμίσουμε ότι ο νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
κ. Κοτρωνιάς ήταν μέχρι προ μηνός περίπου και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ οπότε παρέδωσε στην "ανερχόμενη" Κυρία Σμπούκη που πλέον απολαμβάνει(;) και μια περίοπτη  θέση
στη Δημοτική Τρόικα!

Μάλιστα η Αντιπολίτευση θυμήθηκε και την περίπτωση που η
κ. Σμπούκη ζήτησε να αναλάβει χωρίς μισθό Πρόεδρος της Δ.Α.Κ. και δεν της δόθηκε τότε από τον Κύριο Δήμαρχο....

Φυσικά, δεν έγινε λόγος ούτε διευκρινίστηκε εάν η νέα Πρόεδρος της καταχρεωμένης ΔΕΥΑΝ λαμβάνει τώρα την σχετική αποζημίωση!

Ωστόσο έγινε από όλους παραδεκτό ότι η γυναικεία παρουσία της "στόλιζε" τα "Αξιωματικά" έδρανα με "Σουλτανικό" παράστημα  ή τουλάχιστον τύπου  "Ίντιρα Γκαντι" !

Μπορεί η κ. Σμπούκη να έκλεψε την "οπτική" παράσταση, την "ακουστική" όμως έκλεψε ο τέως Πρόεδρος απαντώντας στον κ. Μπουλέ που τον κατηγόρησε ότι "επί Προεδρίας του αυξάνεται συνεχώς το χρέος της Επιχείρησης προς την ΔΕΗ"...

Είπε ο κ. Κοτρωνιάς: 
"Η αύξηση του χρέους στο 1 εκατομ. ήταν συνειδητή επιλογή και αν μπορούσε να το διπλασιάσει θα το έκανε." Και συνέχισε: "Στόχος είναι η αύξηση της ρευστότητας προκειμένου η επιχείρηση να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά της..."

Ένα σοβαρότατο θέμα που προέκυψε στη σημερινή συζήτηση και στην "λογιστική" του πλευρά, ήταν η διαφορά των Οικονομικών μεταξύ του Εγγράφου που μοιράστηκε στους δημ. Συμβούλους και των αριθμών που ανέφερε ο κ. Κοτρωνιάς....

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μπορεί ο μέχρι πρότινος Σουλτάνος της ΔΕΥΑΝ να μην  "έπεισε"  στον Απολογισμό του αλλά η νέα..Σουλτάνα" της Επιχείρησης θα τα καταφέρει.... καλύτερα !!





Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου