ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: "Αμελέτητα" σχεδίαση δρόμου για... ίαση νεφροπαθών!


"Χαράς ευαγγέλια" για τους Νεφροπαθείς και .. "πετρο-χοληφέροντες" με την "Αποκάλυψη" του Αντιδημάρχου Κ. Καρακώστα για τον λιθόκτιστο δρόμο της "Αποκαύκου" και της παραλιακής στο Γρίμποβο από ΞΕΝΙΑ έως το ΚΕΠ ότι με την "ανωμαλία" που έχει "ρίχνει τις πέτρες" από τους.. ασθενείς!

Μάλιστα, μάθαμε ότι τα Προεδρεία των "Σωματείων", πληροφορηθέντα την επίσημη, πριν λίγο, σχετική δήλωση στο Δημοτικό Συμβούλιο ... "κατενθουσιασμένα" προτίθενται να συστήσουν στα ευπαθή μέλη τους να "μετακομίσουν μόνιμα" στη Ναύπακτο για να... "γιάνουν"!

Τελικά, ποιος θα το περίμενε μια κατασκευαστική Προχειρότητα "πετρόδρομου" φτιαγμένη με "αμελέτητα υλικά" (Σύμφωνα με την Αντιπολίτευση και κάποιους φορείς ή υπηρεσίες) θα δημιουργούσε "τεράστιο ενδιαφέρον"!

Εκτός και αν ήταν κάποια ιδιαίτερη - μονόπλευρη και "κρυφή" Μελέτη των αρμοδίων στην Τεχνική Υπηρεσία των πολλών... "αμελέτητων"!
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου