ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

62χρονος ασέλγησε σε 11χρονη

Μέγαρα: 62χρονος ασέλγησε σε 11χρονη

Χειροπέδες σε έναν 62χρονο πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος 11χρονης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της μικρής, συγκλονισμένοι, ανέφεραν στην αστυνομία ότι ο 62χρονος περνούσε από το σπίτι τους και όταν την είδε μόνη της, την πλησίασε και της είπε να τον ακολουθήσει για να της δείξει που είναι μία συκιά με ωραία σύκα.

Η 11χρονη τον ακολούθησε και ο 62χρονος την οδήγησε σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο όπου άρχισε να την ακουμπάει. Ευτυχώς κατάφερε να ξεφύγει και έτρεξε πίσω στο σπίτι της και είπε αμέσως στους γονείς της το περιστατικό.

Αμέσως οι γονείς της ειδοποίησαν την αστυνομία και οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 62χρονο κάτοικο Μεγάρων. Ο συλληφθείς, όπως ανέφεραν αστυνομικοί, είχε προλάβει να ασελγήσει σε βάρος της.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών, με τη σύμφωνη γνώμη του Ανακριτή, εξέδωσε ένταλμα προσωρινής κράτησης.
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου