ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Καταγγελία πυροσβεστών: Μετά απο 48 ώρες στη φωτιά δεν μας άφησαν να μπούμε στο πλοίο

Καταγγελία πυροσβεστών: Μετά απο 48 ώρες στη φωτιά δεν μας άφησαν να μπούμε στο πλοίο
Πηγή: REUTERS/Alkis Konstantinidis
          
Ο αγώνας που δίνουν τις τελευταίες ημέρες οι πυροσβέστες σε όλα τα πύρινα μέτωπα έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα που τους αποκαλεί «ήρωες». Ανάμεσά τους συγκαταλέγονται και οι πυροσβέστες που επιχείρησαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης στην Κεφαλονιά, όμως εκείνοι θα μπορούσαν να χαρακτΣηριστούν ήρωες στο... τετράγωνο καθώς εκτός από τις γιγάντιες προσπάθειες που κατέλαβαν για να σβήσει η φωτιά, καλούνται να αντιμετωπίσουν και την ταλαιπωρία της επιστροφής.

Όπως κατήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών, η εταιρεία Kefalonia lines δεν επέτρεψε στους συναδέλφους τους να επιβιβαστούν καθώς «δεν έχει σύμβαση με τους πυροσβέστες», με αποτέλεσμα οι πυροσβέστες να περιμένουν στο λιμάνι της Κεφαλονιάς το επόμενο πλοίο.

Μάλιστα, απέστειλαν και επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα για να τους ενημερώσουν για το συμβάν και για να ζητήσουν την παρέμβασή τους ώστε να λυθεί το θέμα.

Το CNN Greece επικοινώνησε με τον Γενικό Γραμματέα της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π, Στέλιο Πέπλη, ο οποίος μας περιέγραψε όσα έζησαν οι πυροσβέστες στο λιμάνι της Κεφαλονιάς, αλλά και με την εταιρεία η οποία υποστηρίζει ότι τα γεγονότα δεν συνέβησαν ακριβώς έτσι.
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου