ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κύριε Δήμαρχε Ναυπακτίας.. "Τράβα κάνα αφτί" εκεί στην Πολεοδομία ! Εμείς τους αποκαλύπτουμε...


Πριν λίγες μέρες, στις 9 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημ Συμβουλίου, Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, με μοναδικό θέμα συζήτησης τη Μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου  Ναυπακτίας με τίτλο : "Αστική ανάπλαση εντός ιστορικού κέντρου στη Ναύπακτο"!


Στη συζήτηση παραβρέθηκαν εκτός από τα μέλη της Επιτροπής και οι κκ Κ.Καρακώστας, Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών. Γ. Κέστος Δ/ντής Πολεοδομίας και Β. Πολιτόπουλος Πολ. Μηχανικός Σύμβουλος Δημάρχου για να αναπτύξουν το θέμα!

Κατά την Εισήγηση ο κ. Κέστος ισχυρίστηκε ότι: "Υπάρχει πρόβλημα όσο αφορά τα πεζοδρόμια επειδή τα παλιά σπίτια έχουν εξωτερικά σκαλοπάτια εισόδου τα οποία μικραίνουν το πλάτος του πεζοδρομίου..."!!

Σε παρατήρησή μου ότι: "Και σήμερα δίνετε Άδεια να φτιάχνουν εξωτερικά σκαλοπάτια σε μαγαζιά που κλείνουν τα πεζοδρόμια" ο κ. Κέστος με "επιθετική διάθεση" απάντησε:

-- "Δεν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις"!

Και όταν του υπέδειξα τα σημεία....  Συνέχισε στο ίδιο ύφος "ενισχυμένο" με μια δόση ειρωνείας :

-- "Είστε σίγουρος ότι έχουν Άδεια; Εξάλλου στο συγκεκριμένο τα σκαλοπάτια... προυπήρχαν"!!!

Μάλιστα, για να φανεί ότι η Υπηρεσία δουλεύει και ότι ο Κύριος Διευθυντής έχει δίκαιο  επενέβη ο έμμισθος σύμβουλος του Κυρίου Δημάρχου και του Κυρίου Αντιδημάρχου Κύριος Β. Πολιτόπουλος για να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ότι τα εν λόγω σκαλπάτια.....  ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ....

Μάλιστα ο τελευταίος έκανε και το εξής σχόλιο στο FaceBook:
Βασιλης Πολιτοπουλος Αγαπητε μου Μιχαηλ δεν εχεις δικιο.Προυπηρχε(σαν σκαλοπατι χωρις γρανιτη).Το ξερω πολυ καλα γιατι συχναζα παλια στο καφε που ειχε εκει ο φιλος μου Γιαννης Αγγελοπουλος.
Βασιλης Πολιτοπουλος Αλλωστε αν δεν υπηρχε ηταν αδυνατη η εισοδος στο μαγαζι.


Επειδή όμως εμείς και προσωπικά εγώ, ότι γράφουμε ή γράφω και λέω δεν είναι... "αερολογίες" και ούτε αποσκοπούν σε παραπλάνηση των συμπολιτών μου μιας και δεν έχουμε καμία σχέσει "προσωπικού συμφέροντος" ή διαπλοκής και όταν λέμε ή λέω κάτι το έχουμε πρώτα διερευνήσει, για το συγκεκριμένο θέμα των σκαλοπατιών, είχα απαντήσει στα σχετικά σχόλια πως:

"Το συγκεκριμένο.... ΔΕΝ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ..... Πέρσι με την ανακαίνιση του οικήματος κατασκευάστηκε........ Ζω σ' αυτή τη πόλη... Και στη Πλατεία συχνάζω....... Όσο για το "πιο κάτω" προς το λιμάνι, δεν το αμφισβητώ ότι υπάρχουν και χειρότερα......"


Και έδωσα αυτή την απάντηση γιατί εκεί στην Πολεοδομία "Γάτος.... και Γάτος σκούζει"!

Ακούγονται τόσα πολλά ότι γίνονται που, αντί οι κκ που έχουν ορκιστεί (εντάξει..  εντάξει όχι όλοι! Όσοι ορκίστηκαν ανάλογα  με τα... πιστεύω του ο καθένας) να "διαφυλάττουν το συμφέρον  του δημοσίου  και των δημοτών", πράττουν το... αντίθετο! "Έφιπποι επί καλαμίου"  με εμφανή τα σημάδια της ... "αλαζονείας"  αρκετοί "εξουσιάρχες" - "αντιεξουσιαστές"  αποτινάζοντας κάθε "έλεγχο"  από τους δημότες θεωρώντας τους "κατώτερα όντα", πίστεψαν με την πάροδο του χρόνου ότι μπορούν να κάνουν ανεξέλεγκτα..  "ότι θέλουν"...  να λένε..."ότι θέλουν" και να απαιτούν από τους δημότες να τους πιστεύουν σε ότι αυτοί τους... "πασάρουν"!

Ο Θεός όμως (όπως λένε οι πιστοί) "Αγαπάει τον κλέφτη...  Αγαπάει και τον νοικοκύρη" και στη συγκεκριμένη περίπτωση, αποκαλύπτεται ότι στη Πολεοδομία και γενικά στην "Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών" του Δήμου Ναυπακτίας, υπάρχουν άτομα που δρουν ως "συγκοινωνούντα δοχεία" (για να μην πω καμιά άλλη κουβέντα) για το ατομικό τους συμφέρον !

Και επί του θέματος ξανά,
Δεν θεωρώ ότι είναι τυχαίο πως αυτή η "ομάδα" δηλώνει με "σιγουριά" ότι προυπήρχε το εν θέματι σκαλοπάτι του καταστήματος... Ότι το είχε δει εκεί από "παλιά" θέλοντας να βγάλει ψεύτες εμάς που λέμε το αντίθετο!...

Κύριε Διευθυντά της Πολεοδομίας 
να σας θυμίσουμε ότι "για να δοθεί η Άδεια λειτουργίας του καταστήματος"  θα πρέπει να επιθεωρήθηκε από την Υπηρεσία σας....  Τι έγινε λοιπόν, εκεί;...  Μήπως είχαμε δίκαιο όταν μιλούσαμε για τωρινή Αδειοδότηση; ... Μήπως συνέβη κάτι που...  εμείς δεν γνωρίζουμε;

Τελειώνοντας θα πρέπει να απαντήσουμε και στον "Τεχνικό Σύμβουλο" του Δημάρχου τον Κύριο Β. Πολιτόπουλο που διαβεβαίωνε και "γραπτώς" ότι προυπήρχε το σκαλοπάτι στο πεζοδρόμιο απέναντι από την Πλατεία Φαρμάκη...

Και του απαντάμε με μιά φωτογραφία της 10ετίας του '70 με την παράκληση να την δείξει και σε όσους που "συμβουλεύει" (ή τον παρασύρουν) και ακόμα στον Κύριο Δήμαρχο....

Θα πρέπει να μάθει κάποτε και ο κ. Τάκης Λουκόπουλος με ποιούς συνεργάζεται και ποιοί τον.... συμβουλεύουν!


Κύριε Δήμαρχε

Αυτή είναι η επίμαχη φωτογραφία !

Βλέπετε πουθενά κανένα σκαλοπάτι;

Ήσασταν μπροστά και ακούσατε τους Συνεργάτες σας το τι ισχυρίζονταν.....

Τώρα είναι καιρός να τους τραβήξετε και κανένα.... "αφτί"!

Για το καλό της πόλης....  "ρε γαμώτο"!
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου