ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ , ΙΟΥΝΙΟΣ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2017


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ 16  ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 30300  ΤΗΛ. 26340-29614 FAX: 26340-24424


Ναύπακτος, 13 Ιουνίου 2017



ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ , ΙΟΥΝΙΟΣ, ΙΟΥΛΙΟΣ 2017





Θέλεις να αναπτύξεις τις ψηφιακές σου δεξιότητες; Να μπορείς να αξιοποιείς τις δυνατότητες που σου προσφέρουν οι τεχνολογίες του διαδικτύου για να βρίσκεις πληροφορίες και να διαχειρίζεσαι με αμεσότητα και ευκολία υπηρεσίες, προγράμματα και εφαρμογές που διευκολύνουν την καθημερινή σου ζωή; Να πραγματοποιείς ηλεκτρονικές αγορές και να αξιοποιείς τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών; Θέλεις να είσαι βέβαιος ότι διαχειρίζεται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια τις συναλλαγές σου στο internet και να προστατεύεσαι από κακόβουλο λογισμικό; Θέλεις να βελτιώσεις τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς με κείμενο, ήχο, εικόνα, βίντεο και διαμοιράζεσαι αρχεία; Θέλεις να εξοικειωθείς με την ανάπτυξη του δικού σου δικτυακού τόπου ή ιστολογίου χωρίς κόστος;

Αν ναι, το πρόγραμμα «Ψηφιακός Εγγραμματισμός στις Καθημερινές Συναλλαγές» σίγουρα σε ενδιαφέρει. Όπως σε όλα τα προγράμματα κατάρτισης του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, θα μελετήσουμε πραγματικές περιπτώσεις και θα ασχοληθούμε με την επίλυση προβλημάτων που μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινή μας ζωή.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής δράσης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ», έχει διάρκεια 50 ώρες (30 διά ζώσης και 20 εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας) και θα υλοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2017. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μόλις συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων.
Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώνονται σταδιακά νέα εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας. Κάθε υποψήφιος/-α έχει δικαίωμα συμμετοχής σε έως τρία προγράμματα στο πλαίσιο της Πράξης (μέχρι τον Μάιο του 2019).

Πληροφορίες για την Πράξη και τις προϋποθέσεις συμμετοχής δείτε εδώ:  http://www.inegsee.gr/ekpedefsi-ergazomenon2/.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εδώ: http://www.inegsee.gr/ilektroniki-etisi-katartisis-psifiakos-eggrammatismos-nafpaktos-iounios-ioulios-2017/



Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Εργατικό Κέντρο 26340-29614.

Από το Ε.Κ.Ν.Δ.
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου