ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ποτάμι από… μοτοσυκλέτες στο Ευπάλιο!


Δεκατρείς Λέσχες από την Δυτική Ελλάδα στην πίτα των ΦΙΛΜΟΤΕ

Ένα ποτάμι από μοτοσυκλέτες πλημμύρησε το κέντρο του Ευπαλίου στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας των Φίλων Μοτοσυκλέτας Ευπαλίου (ΦΙΛΜΟΤΕ)

Ήταν οι δεκάδες μοτοσυκλέτες από 13 Λέσχες μοτοσυκλέτας πόλεων της Δυτικής Ελλάδας. Μετρήθηκαν 150 μοτοσυκλέτες και 280 δικυκλιστές!


Η καρδιά του Ευπαλίου άρχισε να χτυπά σε rock ρυθμούς, αφού η υποδοχή έγινε με το τραγούδι των μηχανόβιων BORN TO BE WILD των stepenwolf..

Η εκδήλωση άρχισε με καλωσόρισμα από τον επικεφαλής της ΦΙΛΜΟΤΕ Κώστα Αποστολόπουλο και στη συνέχεια η κοπή της πίτας με όλες τις Λέσχες να παίρνουν το κομμάτι τους καθώς κι από ένα βιβλίο-άλμπουμ “Το Ευπάλιο” προσφορά της Ένωσης Ευπαλιωτών Δωρίδας.


Στις ομιλίες τους οι επικεφαλείς των λεσχών, τόνισαν την ομορφιά που βρήκαν στο Ευπάλιο, την άψογη διοργάνωση και υποδοχή από την ΦΙΛ.ΜΟΤ.Ε., λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι “ΦΙΛΟΙ ΜΟΤΟ ΕΥΠΑΛΙΟΥ” ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη των εκδηλώσεων ΜΟΤΟ.

Χαιρετισμό έκανε και ο Πρόεδρος της Τ.Κ Ευπαλίου και μέλος της ΦΙΛΜΟΤΕ Κώστας Τσιούστας καλωσορίζοντας τους φιλοξενούμενους στο Ευπάλιο ενώ παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Αντρέας Ευσταθίου εκπροσωπώντας τον Δήμο Δωρίδας.

Κόπηκαν δύο πίτες. Μία “μικρή” για τις λέσχες και μία μεγάλη… 19 κιλών για τους φίλους και τους ντόπιους. Οι πίτες ήταν δημιουργία και προσφορά του νέου φούρνου-ζαχαροπλαστείου “Τζίφα”.

Το φλουρί της πίτας των λεσχών, έπεσε στη ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑΣ και το δώρο ήταν μία διανυκτέρευση για 2 άτομα στην πανσιόν της ΠΟΛΥΞΕΝΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ στο Μοναστηράκι και ένα γεύμα 2 ατόμων, προσφορά της "ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ" επίσης στο Μοναστηράκι.

Στους εκατοντάδες παρευρεθέντες προσφέρθηκαν ωραίες πίτες (18 ταψιά!) των γυναικών του Ευπαλίου και ωραία σουβλάκια που ετοίμαζε επί τόπου στην ψησταριά που στήθηκε στην κεντρική πλατεία το μέλος της ΦΙΛΜΟΤΕ Φώτης Καλαντζής.

Το κέφι δεν άργησε και με τη βοήθεια d.j. στήθηκε και ο χορός. Μοναδικό και ξεχωριστό event ο διαγωνισμός χορού με νικητές τον Βασόπουλο από το Μεσολόγγι και μια κυρία από το vespa club Πάτρας που παρέλαβαν – μοιράζοντας ένα τεράστιο… τρίμετρο λουκάνικο, προσφορά του κρεοπωλείου “Σερεντέλλος”.

Δεν έλλειψε και η διάθεση λαχνών για την ενίσχυση της λέσχης των ΦΙΛΜΟΤΕ με 50 δώρα που κληρώθηκαν, προσφορά επαγγελματιών της περιοχής και της Ναυπάκτου με σημαντικότερο το TABLET από την επιχείρηση ΓΕΡΜΑΝΟΣ του Λεωνίδα Αντωνόπουλου.

Οι λέσχες που επισκέφτηκαν το Ευπάλιο ήταν :

1. ΑΧ.ΛΕ.ΜΟΤ - ΠΑΤΡΑ
2. VESPA CLUB - ΠΑΤΡΑ
3. ΛΕΣΧΗ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΤΟ - ΠΑΤΡΑ
4. HELL ANGELS - ΠΑΤΡΑ
5. ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ. - ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ
6. ΜΟΤΟΛΕΑ - ΑΜΑΛΙΑΔΑ
7. ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
8. ΛΕ.ΜΑ.ΦΩΚΙΔΑΣ - ΑΜΦΙΣΣΑ
9. ΜΟΤΟ ΛΕΣΧΗ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
10. MOTOAGRINIO - ΑΓΡΙΝΙΟ
11. LE.MO. THERMOY - ΘΕΡΜΟ
12. ΜΟ.ΛΕ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
13. ΣΥ.ΜΟ.Λ. - ΛΕΥΚΑΔΑ


Ρεπορτάζ από τους ΦΙΛ.MOT.E   Γιώργος Τιγγινάγκας

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου