ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το ΕΚΝΔ ερευνά τις καταγγελίες για ανασφάλιστη εργασία στην ΚΕΔΝ









Το Ε.Κ.Ν.Δ.  σε έκτακτη συνεδρίαση του χθες 21/3/2017, έπειτα από τις πρόσφατες καταγγελίες του Αντιδημάρχου Ναυπακτίας κου Γεωργίου  Σιαμαντά στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 20/3/2017, για φαινόμενα ανασφάλιστης εργασίας στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ναυπακτίας, αποφάσισε τα ακόλουθα:

  • Τη σύγκλιση σύσκεψης με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, ώστε να υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση γύρω από το περιεχόμενο των καταγγελιών του Αντιδημάρχου, αλλά και για το τι προτίθενται να πράξουν οι παρατάξεις για αυτό.
  • Το Ε.Κ.Ν.Δ. να ζητήσει τη διενέργεια ελέγχων στην ΚΕΔΝ από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες (ΙΚΑ, ΣΕΠΕ κτλ).

Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της 20/3/2017, η δημοτική αρχή αντί να τοποθετηθεί ξεκάθαρα προσπάθησε να αναδιπλωθεί, χωρίς όμως επί της ουσίας να πείσει ότι δεν υφίσταται πρόβλημα και για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος του ΕΚΝΔ ζήτησε να παρθεί απόφαση, ώστε να γίνει έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Σημείωση neo-Astronafpaktos:
Χαιρετίζουμε την ευαισθησία της Διοίκησης του Ε.Κ./Ν.Δ. στην υπεράσπιση  δικαιωμάτων των εργαζομένων και θα είμαστε στο πλευρό της....

Θα περιμέναμε όμως, να επιδείξει την ίδια ευαισθησία στις αναφορές μας για την ΜΗ καταβολή Δώρων Πάσχα - Χριστουγέννων στους εργαζόμενους στα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και να προβεί σε κάποια έρευνα. Εκτός και αν συντρέχουν ..."άλλοι" λόγοι ιδιαίτεροι!

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου