ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Club Cinema: Χωρίς απαρτία η Ποιότητα Ζωής!... Έρχονται και άλλες μηνύσεις;




Δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση της "Επιτροπής Ζωής" του Δήμου Ναυπακτίας με θέμα την ανάκληση της Αδείας Λειτουργίας του  Club Cinema, λόγω " μη απαρτίας" παρά την έγκαιρη "Παρέμβαση" του εκ των ενδιαφερομένων κ. Φ. Φωτόπουλου...
Όπως τονίζεται στη εν λόγω παρέμβασή, "η απουσία μελών της επιτροπής θα εκληφθεί ως τέχνασμα για τη συνέχιση λειτουργίας του Cinema" ...
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο κ. Φωτόπουλος σκοπεύει, για το λόγο αυτό, να καταθέσει αύριο μηνυτήρια αναφορά στον κ. Εισαγγελέα κατά Μέλους ή Μελών της Επιτροπής .....
Άλλη πληροφορία όμως, αναφέρει πως ΔΕΝ διανεμήθηκε από τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Σύψα στα Μέλη της Επιτροπής η παρακάτω "Παρέμβαση" και τούτο αποτελεί "άλλοθι" των απουσιαζόντων !
Η "Παρέμβαση" του κ. Φωτόπουλου, στην οποία δεν ζητά από τον Πρόεδρο να ενημερωθούν τα Μέλη της Επιτροπής Π.Ζ.  έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Ναύπακτος, 01.11.2016



ΠΕΡΕΜΒΑΣΗ

Φωτίου Φωτόπουλου, κατοίκου Ναυπάκτου επί τής συμβολής των οδών Μεσσηνίων και Ι. Αποκαύκου. Τηλ.: 6944885531 • 2634027524.



Εν όψει τής σημερινής σύγκλησης τής Επιτροπής σας και επειδή δεν μπορεί να συνεχίζεται παρανόμως η λειτουργία ενός επικίνδυνου για την Δημόσια Υγεία και ασφάλεια καταστήματος, συγκεκριμένα τού επί τής Ι. Αποκαύκου με αρ. 12 προσκείμενου τής κατοικίας μου κέντρου διασκέδασης, σάς επισημαίνωτήν ποινική πλέον ευθύνη των μελώντής Επιτροπής σας, όσον αφορά την ψήφο και την παρουσία τους.Η μη σύσταση τής νόμιμης απαρτίας δι’ αυτών ή και των αναπληρωματικών τους, είναι βέβαιον ότι θα εκληφθεί ως μία ακόμη μεθόδευση και συμμετοχή στην διατήρηση τής ανομίας εκ μέρους τής Δημοτικής Αρχής, για το συγκεκριμένο κατάστημα.



         Φώτιος Φωτόπουλος

Κοινοποίηση: 1. Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου

2. Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης

3. Δήμαρχο Ναυπακτίας.
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου