ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ


 Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής Ναυπάκτου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου, ενώ παρών ήταν και εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού.

Στην τελετή παραβρέθηκαν: ο βουλευτής Θανάσης Παπαθανάσης, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης ο αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομάτης Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Δήμαρχοι Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ξηρομέρου, Θέρμου, Δωρίδας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Τζιχριτζής και πολλοί άλλοι. Επιπλέον παρόντες ήταν  οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων και τοπικοί Σύμβουλοι  και πολύς κόσμος.

Η εκδήλωση ήταν λιτή αλλά ουσιαστική, με τις ευχές όλων να συνοδεύουν τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για καλή επιτυχία και παραγωγή έργου και την νέα δημοτική θητεία. Ο Δήμαρχος Βασίλης Γκίζας στην ομιλία του μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η ημέρα της ορκωμοσία αποτελεί κορυφαία στιγμή για τους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και συγχρόνως στιγμή ισχυρού συμβολισμού, δεδομένου ότι «όλοι οι εκλεγμένοι ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης αποδεχόμαστε ενώπιον του Θεού το χρέος να υπηρετούμε τον τόπο μας και το κοινό καλό όλων των Ναυπακτίων». «Για μένα προσωπικά αποτελεί μεγάλη τιμή το γεγονός ότι οι συμπολίτες μου μετά από 25 χρόνια ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας στην Δημοτική μας Αρχή δίνοντάς μας μάλιστα ισχυρή εντολή. Έχω απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης της οποίας εγώ και οι συνεργάτες μου καλούμαστε να ανταποκριθούμε. Αυτή η ευθύνη είναι που μας τροφοδοτεί με δύναμη να συνεχίσουμε ακούραστα το έργο μας και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε επιγραμματικά και στην προηγούμενη θητεία κατά την οποία παρόλες τις αντιξοότητες παρήχθη σημαντικό έργο, που κατέστησε την Ναυπακτία επίκεντρο, επενδύοντας στην εξωστρέφεια και σε έργα υποδομών. Κλείνοντας υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει με περισσότερη δουλειά και λογοδοσία στους πολίτες για το έργο που εκτελείται και δρομολογείται, ακόμα και για τα λάθη του παρελθόντος. «Ως Δήμαρχος γνωρίζω πολύ καλά ότι ευθύνομαι ακόμα και για όσα δεν ευθύνομαι», είπε με νόημα, προσθέτοντας ότι στην θητεία που έρχεται «θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αποτελεσματικά και για το καλό του τόπου μας, υπηρετώντας πρωτίστως τον δημότη και τον συνάνθρωπο κυρίως αυτόν που έχει ανάγκη. Κανένα έργο και καμία πολιτική δεν έχει αξία αν δεν υπηρετεί πρωτίστως τον άνθρωπο», είπε καταλήγοντας.

aixmi.news

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου