ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΛΤΙΑΣ/ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ

 


Κύριε Λουκόπουλε, απαντήστε επιτέλους στο καίριο ερώτημα και σταματήστε να πετάτε συνεχώς την μπάλα στην εξέδρα.

Θέλετε από κοινού να αναζητήσουμε επενδυτή για τη δημιουργία στο ΞΕΝΙΑ υπερσύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας 4* και άνω ή όχι;

Εμείς δεσμευόμαστε από την πλευρά μας ότι εφόσον υπάρξει κοινή συμφωνία, οι αρμόδιες υπηρεσίες  θα έχουν ολοκληρωμένο σχέδιο διακήρυξης μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών στις αρχές Ιουλίου.

Το μόνο που απομένει είναι να κάνετε και εσείς ένα μικρό γενναίο βήμα και να εξέλθετε από την περιχαράκωση και τις εμμονές της συμπαράταξης της οποίας ηγείστε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα θέματα που θίξατε αλλά και για το επίκαιρο, μείζον για εμάς θέμα του ΞΕΝΙΑ, σας προσκαλούμε για ακόμη μία φόρα σε ανοιχτή δημόσια συζήτηση σε όποιο χρόνο θέλετε και σε όποιο μέσο θέλετε, προκειμένου να ακουστούν οι απόψεις μας και να αναδειχθούν οι διαφωνίες μας. Πέντε μήνες είναι πολύς πολιτικός χρόνος για να παραμείνετε κρυπτόμενος  πίσω από στείρες ανακοινώσεις και ευφυολογήματα.


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου