ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Η Παναχαική ανέβαλε αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας!

 

Η Παναχαϊκή όμως έμαθε τα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, κατέθεσε ένσταση και πέτυχε τη ματαίωση του αγώνα Κυπέλλου, στον οποίο θα εξέτιε μια αγωνιστική από τις πέντε, ο τιμωρημένος πρώτος σκόρερ του Τηλυκράτη Αλμπέρτο Σιμόνι.

Η ιστοσελίδα lefkadapress.gr, αναδεικνύει το θέμα, καθώς εστάλλη έγγραφο στον Τηλυκράτη από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και ενημερώνει για την ένσταση της Παναχαϊκής:

“Αναβλήθηκε ο σημερινός αγώνας Κυπέλλου του Τηλυκράτη με τον ΠΑΣ Παλιάμπελα που ήταν να διεξαχθεί στο Βόνιτσα στις 14.45 σήμερα έπειτα από καταγγελία – διαμαρτυρία της Παναχαϊκής στην ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ότι ο αγώνας ορίστηκε σε χρονικό διάστημα 48 ωρών ενώ έπρεπε σύμφωνα με τον ΚΑΠ να έχει οριστεί 72 ώρες πριν. Η ευθύνη προφανώς είναι και της ΕΠΣ και οι συνέπειες αγωνιστικές και μη πέφτουν στον Τηλυκράτη. Πάντως, απ ό,τι καταλαβαίνουμε, η Παναχαΐκή και στον ύπνο της Τηλυκράτη βλέπει θεωρώντας ότι μπορεί με κάθε τρόπο αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό να πετύχει τους στόχους της. Καλό θα ήταν η ΕΠΣ και η Επιτροπή Διοργάνωσης των αγώνων κυπέλλου να δώσουν εξηγήσεις για το συμβάν”.

Είναι  γάτα τελικά ο Πετρής ο Σταθάκης και βέβαια  τώρα  το φυσάει  και δεν κρυώνει ο Τηλυκράτης…

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου