ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΕΥΑΝ - ΔΛΤΝ : 'Το χάλι της κρουνόπολης' - ΔΗΜΟΣ: Διαφημιστίκαμε στην ... Ευρώπη!!!


 Και όμως...   Ο Κύριος Δήμαρχος είχε δίκαιο όταν έλεγε ότι "Διαφημιστήκαμε στην Ευρώπη" από την διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού Hellas Rally Raid 2021, στη Ναύπακτο...

Συγκεκριμένα ο Κύριος Δήμαρχος είχε πεί:  "κατά τη διάρκεια των ημερών της διοργάνωσης η Ναυπακτία προβάλλεται και διαφημίζεται σε κορυφαία αθλητικά δίκτυα της Ευρώπης ενώ, παράλληλα οι ομάδες, οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί τους, μοιράζονται με τους χιλιάδες ακολούθους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοναδικές εικόνες από την περιοχή. Το αποτέλεσμα είναι σαφώς σημαντικό τόσο σε επίπεδο προβολής όσο και σε επίπεδο στήριξης της τοπικής οικονομίας".

Και ερχόμαστε στην πραγματικότητα ....

Η περίφημη βρύση της ΔΕΥΑΝ στον χώρο του Άλσους Γριμπόβου, βρίσκεται ακόμα εκεί για να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Κυρίου Δημάρχου:


Από αυτή τη βρύση, εθεάθησαν επισκέπτες του Rally να υδροδοτούνται...  

Αμ δεν την έστειλαν αυτή τη "βρύση" με εικόνες και στην Ευρώπη; Αυτό και αν είναι... διαφήμιση της Ναυπακτίας!

Εικόνες βέβαια θα έστειλαν οι ξένοι επισκέπτες μας και από την κατά τα άλλα πολύ όμορφη βρύση που βρίσκετα στο χώρο των "Παζαριών" πλην όμως,όπως και τόσες άλλες στη Ναύπακτο, είναι ερμητικά  σφραγισμένη....


Όλα καλά .... Όλα ωραία .... Και πάμε πιο κει... παρέα!

Το ωραιότατο Άλσος με τα "μεγαλεπήβολα" σχέδια στις Μελέτες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής που σταμάτησαν μετά το γκρέμισμα του τοίχους, τον πέτρινο διάδρομα και τα "φιδωτά" ρυάκια, φιλοξένησε στο ανατολικό μέρος του αντίσκηνα Ευρωπαίων αθλητών και παραγόντων...

Τι ομορφιά μέσα στα ρυάκια από το... "πράσινο"!  Καμαρώστε την:




Ευτυχώς που η δυσοσμία της σαπίλας και των διαφόρων  απορριμμάτων δεν καταγράφεται από τις κάμερες και τα Media που μας "διαφήμισαν"  στην Ευρώπη...   Και ακόμα....

Ευτυχώς το ΔΛΤΝ έκοψε ΤΩΡΑ τα αγριοχόρταρα των ρυακιών του Άλσους και έτσι οι "φιλοξενούμενοι" δεν αντίκρισαν το νέο "υπέροχο".... θέαμα:


 

Αυτές είναι οι "μισές" δουλειές που γίνονται σε όλα τα επίπεδα....

Και κάτι ακόμα που μάλλον δεν επηρέασε την... διαφήμισή μας  στο 'όξω από ΄δω"!

Και θα θέλαμε πολύ να μάθουμε "Ποιανού φαεινή ιδέα ήταν η τοποθέτηση δύο Ευκαλύπτων μέσα σε ένα από τα ρυάκια του Άλσους Γριμπόβου";  Να βάλανε εκεί τα δέντρα για να... ποτίζονται;..
Όλα να τα περιμένει κανείς...



Και για να τελειώνουμε την "περιήγησή" μας στο θαυμαστό Άλσος Γριμπόβου θα σας θυμίσουμε το εξής:

Όταν πριν δύο χρόνια, άλλαξε η Διοίκηση της δημοτικής Αρχής Ναυπακτίας και αντιληφθήκαμε την εγκατάλειψη του έργου στο Άλσος, με τελειωμένο τον λιθόστρωτο πεζόδρομο, μιλήσαμε για σύντομη καταστροφή του...  Οτι δηλ.  σε λίγο θα άρχιζαν να βγαίνουν οι πέτρες....  Και ιδού:


Σας κουράσαμε;
Κι εμείς κουραστήκαμε και περισσότερο στενοχωρηθήκαμε με την κατάσταση που επικρατεί στον όμορφο Έπαχτό μας....  

Κρίμα...... Τουλάχιστον ΜΗΝ μας κοροιδεύουν


ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ.....  
ΠΟΙΟΣ και ΓΙΑΤΙ;



Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου