ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: "Αυτή είναι η Διοίκηση του Δήμου σήμερα"

 


Είναι γενικότερα γνωστή η ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας, ιδιαίτερα δε στην  αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών όπως η πριν λίγες μέρες αλλά και σήμερα σχετικά μικρή βροχόπτωση και χαλαζόπτωση, με πλημυρισμένους δρόμους. 

Αυτό που παρατήρησαν όμως και επεσήμαναν πολλοί είναι η άριστη συμπεριφορά του έργου της πεζοδρόμησης ανατολικά του Σκά που έγινε, αλλά και πολεμήθηκε επί των ημερών μας. 

Προσπάθησαν οι «ειδήμονες» της δημοτικής αρχής επικαλούμενοι τεχνικά θέματα να το απαξιώσουν και να βρουν δικαιολογία να σταματήσουν την συνέχιση της πεζοδρόμησης, πρωτοστατούντος του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Κωτρονιά ο οποίος με επιτυχία ομολογουμένως ακυρώνει ή δεν παίρνει είδηση έργα και ενέργειες που αφορούν το περιβάλλον(περιοριζόμενος στην χορτοκοπτική και κλαδευτική δραστηριότητα). \

Υποσχέθηκαν μάλιστα ότι θα το υλοποιήσουν οι ίδιοι το επόμενο διάστημα, κάτι βέβαια που τους εκθέτει ανεπανόρθωτα, καθότι δύο χρονιά μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου δεν έγινε τίποτα.  

Έγινε σαφές πλέον στον κόσμο ότι δεν περιμένουμε τίποτα άμεσα από αυτή τη διοίκηση, αλλά τουλάχιστον ας προσπαθήσουν  στο διάστημα που τους απομένει να κάνουν επιτέλους κάτι για την ασφάλεια αλλά και την βελτίωση  της ποιότητας  ζωής των συμπολιτών μας.

 Ναύπακτος 12/6/2021

ΤΑΚΗΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου