ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συναδελφική(;) αλληλεγγύη και στο.... Παρκάρισμα από το Λιμεναρχείο!


 "Έχεις γαλόνια;... Παρκάρεις όπου θέλεις... Ακόμα και στο λιμάνι να πας για... Καφέ! Εκεί που βάλανε κολωνάκια για να μην μπαίνεις να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου ούτε για μια ... φωτογραφία!"

Έξαλος Αναγνώστης μας ωρύεραι με αυτή την κατάσταση...

Με ένα γεγονός σημερινό - απογευματινό:

"Διοικητής Υπηρεσίας Ναυπάκτου, Υπεράνω Αποφάσεων - Διατάξεων και Νόμων έβαλε το αυτοκίνητό του σε "Απαγορευμένη Ζώνη του Λιμανιού και πήγε για καφέ σε παρακείμενο Bar... Αν το είχα βάλει εγώ θα κατεύθαναν "από το πουθενά" Λιμενικό - Αστυνομία - Πυροσβεστική και ίσως ακόμα και... Αγροφυλακή για να με συλλάβουν! Και με το δίκιο τους αφού θα ήμουνα παραβάτης...  Όμως σε ένα κράτος δικαίου όπου θεωρητικά τουλάχιστον υπάρχει ισονομία  ΔΕΝ μπορει να εξαιρείται προκλητικά ο κάθε Διοικητής Υπηρεσίας....  Δημιούργησε Σχόλια σε βάρος ΟΛΩΝ των Υπηρεσιών Τάξης και περισσότερο της δικής του...  Γιατί, πως να το κάνουμε; Είμαστε μια μικρή κλειστή Κοινωνία και γνωρίζουμε πρόσωπα και... πράγματα....   Α, ρε Χρυσοχοίδη τι... ταίζεις εδώ στον Έπαχτο...."!

Και ο Αναγνώστης μας συνεχίζει:

"Και με εκνευρίζει περισσότερο που πριν λίγο καιρό είχα παρκάρει για λίγο σε σημείο που δεν υπάρχε ΑΠΟΓΟΡΕΥΤΙΚΟ και όμως με.... ζωγραφίσανε οι Τροχαίοι! Θα μου πείτε ότι πρέπει και αυτοί να παρουσιάσουν κάποια "εργασία" αλλιώς θα τους διώξουν απο το... χωριό τους... Βλέπετε οι βολεψάκηδες πρέπει να τιμωρήσουν τους... αγνώστους! Αυτούς που δεν έχουνε γαλόνια ή εντοπιότητα ή συγγένια με τα.. Όργανα! Τέλος πάντων.... Να συγχαρώ τα Όργανα του Λιμεναρχείου για την "συναδελφική αλληλεγγύη" που δείχνουν στα αδερφά Σώματα της Ναυπάκτου ακόμα και της...  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας"!

Εμείς τι να πούμε; Τα είπα όλα ο Αναγνώστης μας....

Απλά να αναφέρουμε ένα περιστατικό δικό μας για να καταλάβετε και σεις πως λειτουργούν οι Υπηρεσίες στη Ναύπακτο και που το αγνωούν οι Κεντρικές Υπηρεσίες τους!

'Ηταν χειμώνας με περιοδικές βροχές και πήγαμε στο Γρίμποβο μεσημεράκι...  Ψυχή δεν κυκλοφορούσε! Παρκάραμε και πήγαμε για καφέ.... Μοναδικοί ήμασταν στον παραλιακό δρόμο και....   Από το πουθενά παρουσιάστηκε το περιπολικό του Λιμενικού και ο Περιπολάρχης Λιμενοφύλαξ χωρίς να κατέβη απο το όχημά του μας.... "έγραψε"! Να σημειώσουμε εδώ ότι το αυτοκίνητό μας είχε Πινακίδες Αθήνας....  Και επι πλέον ο κύριος Λιμενοφύλαξ ΔΕΝ καταδέχθηκε ούτε να μας ακούσει.....

Αυτά και άλλα πολλά από τη Ναύπακτο με.... Αγάπη!

ΕΔΩ... "Έχεις μαχαίρι; Τρως πεπόνι"!  Αλλιώς πάρε τα δικαιώματά σου και όπου φύγει.... φύγει!

Αναρωτιόμαστε όμως: 

Αυτός ο όμορφος τόπος που λατρεύουμε αξίζει να Διοικείτε από τέτοιους ανθρώπους;

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου