ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: "Παραβάσεις κατ' επιλογή της εντοπιότητας και των... γνωριμιών"


 Και οι καταγγελίες για "επιλεκτική" συμπεριφορά των υπαλλήλων της Τροχαίας Ναυπάκτου στις "Παράνομες σταθμεύσεις"...  Καλά κρατούν!... Συνεχίζονται....

Και τα αίτια, οι καταγγέλοντες τα "αποδίδουν" στην "Εντοπιότητα (!!) που, όπως είναι φυσικό, έχει προεκτάσεις σε "συγγενικές ή προσωπικές γνωριμίες"! 

"Είναι μία γάγγραινα που δεν θα εκλείψει όσο θα υπηρετούν την υπηρεσία "ντόπιοι" που, ανθρώπινο είναι, να δεσμεύοντα κοινωνικά να κάνουν σωστά τη δουλειά τους... Δεν είναι δυνατόν ο ντόπιος να τιμωρήσει παραβάτη συγγενή του ή φίλο του....  Ούτε και τους "αυτο-επιφανείς" της πόλης!  Ο κ. Χρυσοχοίδης ας μεριμνήσει και γι'  αυτό..."! Μας είπε ο Καταγγέλλων με αρκετό... εκνευρισμό!

Εμείς απλά του ζητήσαμε να γίνει πιο συγκεκριμένος, και να τι μας είπε:

"Σήμερα (χθες) Σάββατο, είχα παρκάρει μαζί με άλλα αυτοκίνητα στο δρομάκι πίσω απο το Ιερό της Εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής, όπου ήταν παλιά το ΚΤΕΛ...  σε σημείο που δεν υπάρχει απαγορευτική Πινακίδα....  Κάποια στιγμή αντιληφθήκαμε νεαρό Τροχονόμο να "γράφει Κλήσεις Παράβασης παρανόμου στάθμευσης" ... Τα έγραψε σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα ελλά ένα που πραγματικά ήταν "πσράνομα σταθμευμένο" πάνω σε διάβαση Πεζών.... Δεν το..."ζωγράφισε"!  Τι σημαίνει αυτό; Βγάλτε συμπεράσματα!...  Μάλιστα όταν τον ρώτησα γιατί με έγραψε μου απάντησε : "Σου έβαλα το κατώτερο πρόστιμο" ... Όταν όμως τον ρώτησα για το αυτοκίνητο που δεν έγραψε... Απέφυγε να μου απαντήση!  .. Και ρωτώ τον Κύριο Χρυσοχοίδη:  Αυτό είναι το Κράτος δικαίου που πρεσβεύει;"!

Αυτα τα γεγονότα με τις "κατ'  επιλογή Τροχαίες παραβάσεις" έχουν γίνει πράγματι ¨γάγγραινα" για τους οδηγούς στη Ναύπακτο...  

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές απο αυτή τη στήλη για ίδια γεγονότα...  Τι άλλο να πούμε; 

Κι εδώ ήταν ένα το αυτοκίνητο που δεν "διαπίστωσε" Παράβαση ο Τροχαίος....  Έχουμε και μια άλλη όμως που στα 4 αυτοκίνητα "έγραψε" το ένα (1) που είχε Πινακίδες άλλης Περιφέρειας!

Τα συμπεράσματα δικά σας....

Και αν δεν έχετε γνωστό τον... Τροχονόμο μην πηγαίνεται στη πόλη με... αυτοκίνητο!

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου