ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"ΑΝΤΙΟ ΚΩΣΤΑ" Από Γ. Γούλα και Θαν. Παπαθανάση

 


Γιώργος  Γούλας

Η στεναχώρια μας μεγάλη στο άκουσμα της απώλειας του Κώστα Καρακώστα. Μαχητής όπως πάντα, πάλεψε σκληρά με δύο μέχρι τέλους αλλά ένας τέτοιος αγώνας είναι πολύ άνισος και άδικος.

Τον Κώστα πέρα από καλό Φίλο, Γείτονα, Οικογενειάρχη και Εκπαιδευτικό θα τον θυμόμαστε για τους αγώνες του για τα κοινά σε συνδικαλιστικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο. Είχε άποψη για τα πράγματα και αφιέρωνε χρόνο και κόπο να τα μετουσιώσει σε πράξη. Και τα κατάφερνε πολλές φορές με επιτυχία. Αναμφίβολα η πορεία του τον κατατάσσει στο Δημοτικό Συμβούλιο όλων των εποχών του τόπου μας που τόσο αγάπησε.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του από όλους μας στην Ανανέωση και Δημιουργία.

Αντίο Κώστα…



Θαν. Παπαθανάσης

Θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου λύπη για τον αδόκητο χαμό του Κώστα Καρακώστα, φίλου, συναδέλφου για πολλά χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας και παθιασμένο αγωνιστή για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.
Να ξέρεις Κωστα ότι αφήνεις το αποτύπωμά σου στην κοινωνία της Ναυπάκτου που τόσο αγάπησες και η απώλειά σου θα είναι παραπάνω από αισθητή.
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά σου και τους οικείους σου.
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου