ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΚΟΣ (Μας κοροιδεύει;)

Μια "άκρως συγκινητική" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  και μάλιστα σε πολυτελή Έκδοση με τίτλο "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΚΟΣ" εξέδωσε σήμερα ο Δήμος Ναυπακτίας!

Εκ πρώτης όψεως, η Ανακοίνωση, εμφανίζει συγκινητικό ενδιαφέρον εκ μέρους του Δήμου για την "Προστασία" του τοπικού πλούτου των Πλατανιών από την σοβαρή ασθένεια που τα απειλεί... Το "Μεταχρωματικό έλκος"...

Διαβάστε την Ανακοίνωση και δώστε την προσοχή σας στις παραγράφους 2 & 4...


 

Στις παραγράφους 2 & 4 η Ανακοίνωση αναφέρει:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

2.-  Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (φώτα κλπ)

4.-  Η ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ


Επ'  αυτού θέλουμε να υπενθυμίσουμε στη Δημοτική Αρχή και κατ'  επέκταση στο ΔΛΤΝ  την από 17 Αυγούστου 2017  Ανάρτηση μας με φωτογραφικό υλικό με την οποία αναφερώμαστε στην κακοποίηση των δέντρων (πλατανιών) από καταστήματα της παραλίας (υπό την ανανοχή του Δήμου και των υπηρεσιών του) με την τοποθέτηση ηλεκτροφόρων καλωδίων  (και.. λοιπών στοιχείων) ή με άλλου είδους ενέργειες που τραυμάσαν τα πλατάνια μας!

"Καλορίζικος" Κυρ-Αντώνη ο νέος φωτισμός στα... πλατάνια | ΝΕΟ ΑΣΤΡΟΝΑΥΠΑΚΤΟΣ (neo-astronafpaktos.blogspot.com)

Αυτή η ανάρτηση επαναλήφθηκε (ακόμα και πέρσι) και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ο Δήμος ή το ΔΛΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟΥ τουναντίον μάλιστα μας ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ότι "διαβάλουμε" τις υπηρεσίες τους!!!

Επειδή πιστεύουμε ότι έστω και τώρα μπορούμε να σώσουμε τα Πλατάνια μας, θα γίνουμε αρωγοί αυτής της προσπάθειας του Δήμου ΑΡΚΕΙ να μην είναι και πάλι μια "φωτοβολίδα" της έννοιας "Στρίβειν δια του αρραβώνος"  επειδή και στο παρελθόν υπήρξαν τέτοιες Ανακοινώσεις και μάλιστα μεταφέροντας τις ευθύνες στο Λιμεναρχείο που "δεν διαπιστώνει παραβάσεις" και δεν επιβάλλει πρόστιμα....

Εμείς θα παρακολουθούμε το θέμα και ευχόμαστε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε..

Πρός το παρόν παραθέτουμε ΦΩΤΟ υλικό που έχουμε δημοσιεύσει κατά καιρούς (επί τέσσερα χρόνια) και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Αυτός είναι δικός μας τίτλος  σε συνεχόμενη  Ανάρτηση 



Μιλάμε για πολλά.... καρφιά





Και τα λοιπά στοιχεία που λέγαμε






Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου