ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Εισήγηση-«βόμβα» για -10 στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό σε Μελισσανίδη!

 


Η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγήθηκε, αφαίρεση 10 βαθμών στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Iσόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο στον Δημήτρη Μελισσανίδη-10 βαθμούς από την ΑΕΚ. Αυτή είναι η είσηγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας για την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας

Φυσικά μιλάμε για βαρύτατες κατηγόριες, εάν αναλογιστεί κανείς πως η ανώτερη ποινή είναι το -6 (προφανώς η εισήγηση για -10 φτάνει συνδυαστικά)! Η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας εμπλέκει και τον Γιάννη Παπαδόπουλο αλλά και τον Αγγελο Δανιήλ (μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐδας) για ισόβιο αποκλεισμό.

Και οι τέσσερις (ΑΕΚ, Μελισσανίδης, Παπαδόπουλος, Δανιήλ) θα παραπεμφθούν στο Δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Ενωσης μετά και από την αυτήν την εξέλιξη. Θυμίζουμε πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν έξαλλοι όταν προέκυψε η συγκεκριμένη καταγγελία μιας και προερχόταν από ένα ανύπαρκτο σωματείο (σ.σ. Ενωση Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας) μιας και δεν υπάρχει σε κανένα σχετικό μητρώο. 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου