ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" : Δεν σας βγαίνει το αφήγημα ότι «θα χαθούν χρήματα»

 



Με ενδιαφέρον διαβάσαμε την ανακοίνωση της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», μέσω της οποίας επιχειρείται να δημιουργηθεί σύγχυση ότι «χάθηκαν» χρήματα με τη συνολική δημοπράτηση το έτος 2021 ενός Τεχνικού Προγράμματος ύψους 3 εκατομμύρια ευρώ. Κοντολογίς, μας είπε, ότι εάν ο Δήμος δημοπρατούσε κάθε χρόνο από 1 εκατομμύριο ευρώ, τότε με τις εκπτώσεις 50% θα έφτανε το έτος 2021 σε έργα 4.250.000 ευρώ.

 

Ερώτηση: Στα 3 εκατομμύρια ευρώ, με την τακτική της σημερινής Δημοτικής Αρχής, η έκπτωση 50% από τις δημοπρατήσεις δε θα αποδώσει επιπλέον έργα 1.5 εκατομμυρίου ευρώ στο Δήμο; Κάθε παραπάνω σχόλιο επί του θέματος περιττό…

 

Αφού με «κρότο» κατέπεσε το μέχρι πρότινος  αφήγημα της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», ότι θα χαθούν χρήματα του Δήμου από τα Προγράμματα για την πραγματοποίηση έργων, η παράταξη της πρώην Διοίκησης του Δήμου επανέρχεται, υποστηρίζοντας το ίδιο και για τους πόρους από την κρατική χρηματοδότηση. Με δεδομένο ότι οι δημοπρατήσεις αυτών των έργων έχουν ήδη ξεκινήσει, η διάψευση έρχεται και εδώ, μέσα από τις πράξεις της Δημοτικής Αρχής.

 

Περιμένουμε με «αγωνία» το επόμενο σενάριο που θα περιγράφει τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας (ή το διακαή πόθο ορισμένων να μην παραχθεί έργο). Και στην περίπτωση αυτή, την απάντηση θα δώσουν τα αποτελέσματα.

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου