ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τα σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας που παραμένουν κλειστά/ ΓΕΛ Ναυπάκτου (Α4)


 Η πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού είναι μια δυναμική διαδικασία και αναμφισβήτητα τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα παρατηρείται μεγαλύτερη διασπορά της νόσου στα παιδιά ενώ  από την 11η Ιανουαρίου οπότε και άνοιξαν σταδιακά τα σχολεία έχουν εντοπιστεί στη χώρα περίπου 2000 κρούσματα σε άτομα κάτω των 17 ετών, τα οποία αναλογούν στο 10% των συνολικών κρουσμάτων των 4 αυτών εβδομάδων (σύμφωνα με το newsbeast.gr).

Aξιοσημείωτο είναι πως και  την Αιτωλοακαρνανία η σημερινή ημέρα την βρήκε με τα περισσότερα κλειστά τμήματα σχολείων από την έναρξη της πανδημίας.

Σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, στο Αγρίνιο ανέστειλαν τη λειτουργία τους το 3ο Γυμνάσιο (έως 22/2), το 1ο Γενικό Λύκειο (έως 18/2), το Β5 τμήμα του 1ου Γυμνασίου (έως 22/2) και το Γ4 τμήμα του 3ου Λυκείου (έως 23/2).

Κλειστό εξάλλου παραμένει το Δημοτικό Βάρνακα και τμήματα των 4ου Δημοτικού Μεσολογγίου, 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου και των Εκπαιδευτηρίων Πάνου (Ναύπακτος).

Αναλυτικά η επικαιροποιημένη λίστα του Υπουργείου Παιδείας:

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου