ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αυτοδιοικητικός καταγγέλλει απόπειρες χρηματισμού σε εκλογές και τοπικό ποδόσφαιρο


 Θα έπρεπε να προκαλoύν έκπληξη αλλά δυστυχώς όχι…

Ο λόγος για τις καταγγελίες του προέδρου του λιμενικού ταμείου Απόστολου Ντίνου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης με τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου.

Με αφορμή τη συζήτηση για το χωροταξικό των υδατοκαλλιεργειών ο κ. Ντίνος εξέφρασε την οργή του για όσα μέλη της Επιτροπής Αγώνα αφήνουν υπονοούμενα τύπου «σε έχουν λαδώσει» για όσους εκφράζουν διαφορετική άποψη.

Μάλιστα ο κ. Ντίνος για να αναδείξει την ακεραιότητα του ανέφερε πως δεν δέχτηκε τις προσφορές συνδυασμών (100.000 ευρώ από τον ένα και 30.000 ευρώ από τον άλλο) σε παλαιότερες εκλογές της Αυτοδιοίκησης.

Ανέφερε μάλιστα πως με αυτόν πρόεδρο μόνο ο Ηρακλής Αστακού δεν «τα πήρε» από Μελισσανίδη και Σαββίδη όταν «αυτοί λαδώσανε όλα τα σωματεία».

Οι καταγγελίες αυτές λοιπόν θα έπρεπε να σοκάρουν αλλά αυτό δεν συμβαίνει καθώς κάποια πράγματα φέρεται να ήταν «κοινό μυστικό» σε Ξηρόμερο και ποδόσφαιρο.

Το γεγονός όμως πως αναφέρονται δημοσίως ίσως πρέπει να είναι η αφορμή για εμπλοκή του Εισαγγελέα.

Πληροφορίες από xiromeronews.blogspot.gr 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου