ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κρούσμα σε ιερέα Ορεινού χωριού


 

Μεγάλη ανησυχία έχει προκληθεί σε ορεινή περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας από κρούσμα κορωνοϊού σε ιερέα.

Ο κληρικός εμφάνισε τα συμπτώματα και το τεστ του υπήρξε θετικό και πλέον παραμένει σε καραντίνα στην οικία του σε χωριό.

Η ανησυχία είναι μεγάλη ωστόσο καθώς συμμετείχε σε λειτουργία του Αγίου Νεκταρίου σε κωμόπολη της περιοχής στην οποία παρέστησαν και άλλοι ιερείς αλλά και συμμετείχαν πολλοί πιστοί με τα μέτρα για τον κορωνοϊό να έχουν πάει…περίπατο.

Για μάσκα από πολλούς κληρικούς και στην προκειμένη τελετή ούτε λόγος βέβαια, άλλωστε το στίγμα το δίνει ο Μητροπολίτης κ.Κοσμάς που εμφανίζεται δημοσίως χωρίς μάσκα την χρήση της οποίας στις εκκλησίες έχει στηλιτεύσει.

Με αφορμή την περίπτωση του ιερέα οι αυτοδιοικητικές αρχές της συγκεκριμένης περιοχής έχουν απευθύνει έκκληση στον ΕΟΔΥ και πιέζουν για μεγάλο εύρος ιχνηλατήσεων  που να περιλαμβάνει ιερείς, ψάλτες και πιστούς που συμμετείχαν στη λειτουργία καθώς διακινούνται πληροφορίες και για άλλα κρούσματα.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου