ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένα δίδυμο αθλητικών και ποδοσφαιρικών αξιών... Αντάμωμα με χαμόγελα!


Δύο παλαιούς Συνεργάτες  αλλά προπάντων καλούς μεταξύ των φίλους,  ανταμώσαμε σήμερα στο Κέντρο της Ναυπάκτου….  Τους ανταμώσαμε και τους χαρήκαμε χαμογελαστούς από ικανοποίηση και χαρά για το δικό τους … αντάμωμα!

Πρόκειται για τον Καθηγητή Σωματικής Αγωγής κ. Μένιο Σωτηρόπουλο και τον προπονητή ποδοσφαίρου και Παλαίμαχο του Ναυπακτιακού Αστέρα κ. Σταύρου Σταύρο!

Θυμηθήκαμε τις παλιές τους συνεργασίες και την προσφορά τους τόσο στον Ναυπακτιακό όσο και στον Απόλλωνα Ευπαλίου και αναρωτηθήκαμε:

--  "Που είναι αυτοί οι αξιόλογοι "δάσκαλοι" των τοπικών Σωματείων;  Γιατί παραμερίστηκαν; Γιατί ορφάνεψε, έτσι απότομα το τοπικό ποδόσφαιρο;"

Στο ερώτημά μας αυτό, η σεμνότητα που διακρίνει τους δύο άντρες, δεν έδωσε απάντηση... Και ούτε δέχθηκαν να συμφωνήσουν στα λεγόμενά μας για την αξία τους!

Σεμνοί Αθλητές... Σεμνοί Δάσκαλοι!  Στο μόνο που ήταν εκδηλωτική σήμερα, ήταν στην μεταξύ τους αντάμωση....  Συγκινημένοι και χαρωποί …   Όπως χαίρονται οι καλοί φίλοι....

Κι εμείς τους χαρήκαμε ...

Δεν έλειψε όμως, ακόμα και αυτή την ώρα να μας βασανίζει το ερώτημα:

-- "Που είναι αυτοί οι δάσκαλοι να τους ξαναχειροκροτήσουμε στα γήπεδα;" 

 


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Τιμή μου και μόνο που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας,,, φίλος,,, συνεργάτης,,, και δάσκαλος ,,, Υποκλίνομαι και ευχαριστώ για τα σχόλια σας ,,να είστε πάντα καλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή