ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αυτός είναι ο στόχος του Δήμου; Αυτή την Εικόνα δικαιούται;


Σε σημερινό του  "Διάγγελμα" ο  Δήμος Ναυπακτίας παρουσιάζει το "Νέο Κανονισμό Καθαριότητας" μιλώντας συγχρόνως και για τα "Πρόστιμα στους παραβάτες" αλλά και φιλολογικά (ως συνήθως) για  "ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης" των πολιτών! 

Ναι...  Καλά ακούσατε και ίσως να διαβάσατε λεπτομέρειες σε άλλη στήλη! 

Όμως, συνδημότης μας που μάλλον "ξέρει πολλά" και μας προλαβαίνει σε αρκετά θέματα, μας παρέδωσε "φωτογραφικό υλικό" και μας έδωσε ορισμένες πληροφορίες που φαίνεται πεντακάθαρα ότι:

"Πέρα από την φιλολογία, τίποτα δεν λειτουργεί μέσα στο Δήμο" όπως μας είπε χαρακτηριστικά!

1.- Από τις φωτό που δημοσιεύουμε φαίνεται ότι η "περιβαλλοντική συνείδηση" όχι μόνο των πολιτών αλλά και του Δήμου είναι τουλάχιστο... "ανύπαρκτη"! 
Οι φωτό είναι από οικόπεδο που όλα τα χρόνια μεριμνούσε ο Δήμος για το "ξεχορτάριασμα" και τον καθαρισμό του!
 

 2.- Πλησίον αυτού του οικοπέδου είναι η "Βρύση της Αγάπης" και πέριξ αυτής Δημοτικός χώρος που έχει καταληφθεί από πεπαλαιωμένα αυτοκίνητα, λέμβο κλπ
Αυτή η περίπτωση διαιωνίζεται για αγνώστους λόγους!
Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, η Πολεοδομία είχε "προετοιμάσει;"  κάποιες ενέργειες για την ΑΠΟΒΟΛΗ του καταλαμβάνοντα τον χώρο με ότι συνέπειες προβλέπονται στη συγκεκριμένη περίπτωση!

Δυστυχώς για την πόλη και τους πέριξ κατοίκους της Βρύσης, οι αλλαγές προσώπων στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και  Πολεοδομίας με όλα τα επακόλουθα "περι νομιμότητας αυτών" έστειλαν τον σχετικό Φάκελο να αναπαυθεί σε κάποιο... συρτάρι!

Καμαρώστε την "Περιβαλλοντική Συνείδηση" του Δήμου Ναυπακτίας στη Βρύση της Αγάπης:



Και όπως καταλαβαίνετε..   Η ζωή στη Ναύπακτο... συνεχίζεται!

3.-  Και αφού για σοβαρά θέματα, δεν υπάρχουν θέληση και δυνατότητα, να μην περιμένουμε πολλά πράγματα στον έλεγχο των εργαζομένων στην καθαριότητα ….

Κύριε Αρχηδήμαρχε και υποδήμαρχοι αφανείς του Δημοτικού Κυβερνοχώρου της Ναυπακτίας καθώς και Αντιδήμαρχοι και ΠΡΟΕΔΡΟΙ πρέπει να ξέρετε πως "Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και...." ! Δεν είναι όλα "φρου φρου και αρώματα" και... "μεγαλοστομίες" ή "προς άγραν ψήφων" για να εξασφαλίσετε και άλλη 4ετία! 

Ειδικά εκεί στην καθαριότητα  και στα "Πράσινα" (όχι άλογα), κάντε κανέναν έλεγχο στους εργαζομένους γιατί μερικοί "του μονίμου" προσωπικού "ΔΕΝ πατάνε καθόλου" όπως μας πληροφορούν (επ'  αυτού θα αναφερθούμε λεπτομερώς σε λίγες μέρες) ή κάποιοι - κάποιες των εποχικών απασχολήσεων (;) περνάνε τους δρόμους (οδοκαθαριστές) κρατώντας στο ένα χέρι το κινητό, στο άλλο τον... καφέ και σμπρώχνουν με την κοιλιά το... καρότσι τους! 


Καλά για συγκομιδή άχρηστων υλικών του... "δρόμου" δεν γίνετε λόγος!  Εκτός και κάποιος διερχόμενος δημότης, σταματήσει και τους κοιτάζει οπότε πηγαίνουν   σε κάποιο οποιοδήποτε σημείο του δρόμου (ακόμα και  καθαρό) για να δείχνουν ότι... εργάζονται!

Για το αληθές των εκτιμήσεών μας μπορείτε να δείτε κάποιες  εικόνες καθημερινότητας....


Φυσικά με το τομέα της καθαριότητας και … "Πρασίνου" που θα μας οδηγήσει σε "Περιβαλλοντική συνείδηση" που λέει και ο Αρχηδήμαρχος δεν τελειώσαμε!   Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ που πρέπει να επισημάνουμε , δηλώνοντας συγχρόνως ότι δεν έχουμε τίποτα με τον Αρμόδιο υποδήμαρχο-Αντιδήμαρχο!  Την πόλη μας υπερασπιζόμαστε όπως κάνουν και όλοι οι "αρμόδιοι" για τα χωριά τους!
Για παράδειγμα:

Θα αναφερθούμε στον καθαρισμό των Νεκροταφείων (πληρώνουμε σχετικό χαράτσι στο Δήμο) όπου ξερά δέντρα (κυπαρίσσια τα περισσότερα) μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα σε  επισκέπτες Μνημείων...

Επίσης στην διαμαρτυρία του Αγροτικού Συλλόγου ότι ο Δήμος τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχει καθαρίσει τα αυλάκια δίπλα στους δημοτικούς δρόμους με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό το πότισμα κατά τους θερινούς μήνες....

Και άλλα πολλά θα σας παρουσιάσουμε μπας και, εκτός από εμάς, αποκτήσουν "Περιβαλλοντική Συνείδηση" και οι Αιρετοί μας...

Τελειώνοντας να πουμε ότι ΟΥΤΕ με τους εργαζόμενους στον Δήμο έχουμε κάτι....  "Όπως τους χτυπάνε... χορεύουνε" ...
  
 
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου