ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

EK/NΔ: Παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου στο ΚΔΑΠ μεΑ του Δήμου Ναυπακτίας


Συνεπείς στον στόχο που είχαμε θέσει στην αρχή αυτής της προσπάθειας, τη  Παρασκευή 19/6/2020, το ΕΚΝΔ και η ΕΕΚΕ Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας παρέδωσαν το πρώτο αναπηρικό αμαξίδιο ειδικού τύπου στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες του Δήμου Ναυπακτίας.

Στη λιτή διαδικασία παράδοσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΚΝΔ, η οποία πληρούσε τα μέτρα αντιμετώπισης για την αποφυγή της διασποράς του ιού COVID-19, παραβρέθηκαν η πρόεδρος της ΚΕΔΝ κα. Μαρία Ζιαμπάρα, ο Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κ. Κων/νος Τσουκαλάς, καθώς επίσης εργαζόμενοι  και παιδιά από το ΚΔΑΠ μεΑ του Δήμου Ναυπακτίας.

Η συμβολική αυτή κίνηση  θέλει να αναδείξει τη δυνατότητα ωφελειών που μπορούμε να έχουμε από την υιοθέτηση δράσεων ανακύκλωσης, τόσο στο ίδιο το περιβάλλον όσο και στη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων που ζουν δίπλα μας.

Η εθελοντική συνεισφορά των συμπολιτών μας, των σχολικών κοινοτήτων και των επιχειρήσεων που βοήθησαν στην πρωτοβουλία αυτή είναι αξιομνημόνευτη και τους ευχαριστούμε δημόσια για αυτή.

Ακριβώς για αυτό τον λόγο, οι πρωτοβουλίες ανακύκλωσης του ΕΚΝΔ θα συνεχιστούν, καθώς αντλούμε δύναμη από τη μαζική συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας.


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου