ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΚ/ΝΔ: Επανασύσταση της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.


Με πρωτοβουλία του ΕΚΝΔ πραγματοποιήθηκε, χθες 9/6/2020 στο ΕΚΝΔ, συνάντηση εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Κ.Υ. Ναυπάκτου, με θέμα τη διεκδίκηση του αιτήματος επανασύστασης της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σιμάκης Γεώργιος, οι πρώην Δήμαρχοι και επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Μπουλές Ιωάννης και Νταουσάνης Ιωάννης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημητρόπουλος Νικόλαος και η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου κα Μουσγά Βασιλική.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, κοινή διαπίστωση όλων υπήρξε η αναγκαιότητα της επανασύστασης της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής στο Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου, δεδομένης της μεγάλης σημασίας της για τους εργαζόμενους της περιοχής μας (έγκριση αναρρωτικών αδειών κλπ.).

Η συνάντηση κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση να μεταφερθεί το ζήτημα στο δημοτικό συμβούλιο με σκοπό να υπάρξει θετική εισήγηση και συντονισμός όλων των φορέων, για τη συλλογική διεκδίκηση του δίκαιου αιτήματος της επανασύστασης της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου