ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αναβλήθηκε για τις 30/3 η προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό για ΠΑΟΚ-Ξάνθη


Οι Ερυθρόλευκοι είχαν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης που είχε πάρει η Λίγκα για την προσφυγή των ΠΑΟΚ και Ξάνθης στα πολιτικά δικαστήρια. 

Την Δευτέρα 30 Μαρτίου θα εκδικαστεί τελικά η προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης που είχε πάρει η Σούπερ Λίγκα για το μεγάλο σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. 

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν ζητήσει την αποβολή των δύο ομάδων από το πρωτάθλημα, μετά την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια, όπου είχαν καταφύγει ύστερα την καταδικαστική απόφαση της ΕΕΑ. Μια απόφαση που επιβεβαίωσε την πολυϊδιοκτησία των δύο ΠΑΕ και την σχέση τους με τον Ιβάν Σαββίδη.
Ο Παναθηναϊκός, όμως, έγινε δεκανίκι του ΠΑΟΚ και τελικά ο συνεταιρισμός απέρριψε την καταγγελία του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες, ωστόσο, δεν παράτησαν την υπόθεση και προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μια υπόθεση που ήταν προγραμματισμένη να εκδικαστεί σήμερα το απόγευμα.
Η Σούπερ Λίγκα όμως ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης και το δικαστήριο την έκανε δεκτή, ορίζοντας νέα δικάσιμο για τις 30/3. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο νομικός Ιωάννης Χατζησαββάογλου τον ΠΑΟΚ ο Λάμπρος Μπίρδας, την Σούπερ Λίγκα η Στέλλα Σπυροπούλου και την Ξάνθη ο Γιώργος Στράτος.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου