ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φονικό στη Μακρακώμη



Μέσα σε μια λίμνη αίματος βρέθηκαν νεκροί ένα ζευγάρι στη Μακρακώμη της Φθιώτιδας. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση δεν έχουν καταλήξει ακόμη πώς έγινε το φονικό. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας το ζευγάρι που δεν είχε παιδιά και διατηρούσε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Μακρακώμη της δυτικής Φθιώτιδας. Σήμερα το πρωί δεν άνοιξαν το πρατήριο με αποτέλεσμα να ανησυχήσει ένας από τους γείτονες ο οποίος ειδοποίησε και την αστυνομία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα με κλειδαρά, η οποία, όπως τουλάχιστον σημειώνουν οι πληροφορίες, δεν είχε ίχνη παραβίασης. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι βρέθηκαν απέναντι σε δυο νεκρούς ανθρώπους έχοντας ανάμεσα τους μία κυνηγετική καραμπίνα.

Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος κείτονταν κι εκείνος νεκρός μέσα στα αίματα από βολή του ίδιου όπλου.

Οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκαθαρίσει την υπόθεση καθώς ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα με πιο πιθανό το σενάριο να υπήρξαν καυγάδες στο ανδρόγυνο και κάποιος από τους δύο χρησιμοποιώντας την καραμπίνα να σκότωσε τον άλλο και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Ωστόσο οι αστυνομικοί εξετάζουν και άλλα ακραία σενάρια χωρίς να έχουν αποκλείσει μέχρι στιγμής ακόμη και την εγκληματική ενέργεια.

Το συγκεκριμένο συμβάν τάραξε κυριολεκτικά την τοπική κοινωνία με τους κατοίκους της περιοχής να μη μπορούν να πιστέψουν ότι συνέβη κάτι τέτοιο στον τόπο τους.
www.Astronafpaktos.gr
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου