ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ξαναγίναμε Δήμος… «Ναυπάκτου»;


Με άκρως επιθετική διάθεση, συμπολίτης μας κατηγόρησε πως «ούτε λίγο… ούτε πολύ» παρουσιάζουμε τα θέματα στο site μας… «ημιτελή» και πως «συνοδοιπορούμε» με την … Δημοτική Αρχή και τις Δημόσιες υπηρεσίες σε καυτά θέματα που ενδιαφέρουν τους πολίτες και όχι μόνο!
Και ο «μαινόμενος» συμπολίτης μας είχε τους λόγους του:
«Δεν είναι δυνατόν να είδατε το τυρί και όχι τη… φάκα» μας λέει! «Είδατε το πανό που μιλάει για την Εμποροπανήγυρη Ναυπακτίας και δεν είδατε ότι ο Δήμος ξανάγινε… «Ναυπάκτου»;.. Άραγε να είναι επίσημο από το Υπ.Εσ. αυτό ή κάποιοι πήραν την πρωτοβουλία και άλλαξαν την ονομασία;.. Και αν είναι κάτι επίσημο, γιατί δεν το Ανακοινώνουν;… Αν όχι γνωρίζουν τις συνέπειες που μπορούν να έχουν από τον Νόμο και την Δικαιοσύνη»;
Και συνέχισε:
«Μπορώ να υποθέσω ότι όποιος και να αναλάβει αυτό τον Δήμο, τα ίδια και χειρότερα θα κάνει! Και για να σας προφτάσω: Αυτό το πανό είναι περσινό… Από την προηγούμενη δημ. αρχή! Άρα θα πρέπει να το ξέρατε τι ακριβώς γράφει και ποιος το έφτιαξε…»!
«Είδαμε και πάθαμε» να πείσουμε τον αξιότιμο συμπολίτη μας ότι ΔΕΝ το είχαμε προσέξει και ότι εμείς σαν Ειδησεογραφικό Site είμαστε αρωγοί της κάθε δημοτικής αρχής για το καλό του τόπου!
Εκτός και αν διαπιστώσουμε «οικονομικές ατασθαλίες» σε εργολαβικές συμφωνίες και έργα ή ενέργειες εκ του πονηρού!
Όλα αυτά με παραδείγματα αναφέραμε στον καταγγέλλοντα δημότη μας και πιστεύουμε ότι τον πείσαμε για τις έγγραφες προθέσεις μας!


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου