ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Φ. ΣΦΑΕΛΟΥ στον Αστέρα


Μετά και την χθεσινοβραδινή αποτυχία της Γ.Σ. των μελών του Ναυπακτιακού Αστέρα για εξεύρεση λύσης στα Διοικητικά και Οικονομικά της ομάδας για τη νέα σεζόν, ανέλαβε δράση ο Παλιός ιδιοκτήτης κ. Φίλιππας Σφαέλος!

Θα πρέπει να είναι ο ΠΡΏΤΟΣ  Ναυπάκτιος που στενοχωρείται τα μέγιστα όταν κάτι δεν πάει καλά στο Ναυπακτιακό!

Ο κ. Σφαέλος λοιπόν, από τα "βαθιά χαράματα" σήμερα, έχει ξεκινήσει έναν αγώνα "ψάχνοντας" για "συνδρομητές" στην προσπάθειά του να συγκεντρωθούν χρήματα που είναι το βασικό εμπόδιο για τον σχηματισμό Δ.Σ. που θα οδηγήσει την Ομάδα απρόσκοπτα στην συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής!

Ο πρώην Μεγαλομέτοχος, έχει επικοινωνήσει μέχρι στιγμής  με φίλους του επιχειρηματίες και πολιτικούς ζητώντας  να συνδράμουν στον αγώνα του για τη "αξιοπρεπή σωτηρία" της μεγάλης του αγάπης που ακούει στο όνομα "Ναυπακτιακός Αστέρας"!

Ακόμα και με υπερατλαντικούς Ναυπάκτιους και άλλους φίλους του επικοινώνησε και μάλιστα ενώπιον μας ο κ. Σφάλος!


Θεωρούμε πως η ενέργεια αυτή του κ. Σφαέλου είναι η πιο σοβαρή και ενθαρρυντική σκέψη και πρόταση για εξεύρεση λύσης στην τρίτη και τελευταία Γ.Σ.

Για να είμαστε περισσότερο κατατοπιστικοί στο θέμα, γνωρίζουμε και αναφέρουμε πως ο κ. Σφαέλος αφήνοντας κατά μέρος εγωισμούς και προσωπικές πικρίες του παρελθόντος ξεκίνησε τις επαφές του από οικονομικούς παράγοντες της Ναυπάκτου ενώ κάνει έκκληση για συμμετοχή σε αυτή του την προσπάθεια και σε όλους τους απλούς φιλάθλους να συμβάλουν !

Όλοι γνωρίζουμε την αγάπη του κ. Σφαέλου για τον Ναυπακτιακό Αστέρα, την προσφορά του στην ομάδα αλλά και την εν γένει εντιμότητά του γι αυτό πιστεύουμε στην ανιδιοτελή του προσπάθεια!

Όσοι λοιπόν αγαπάμε τη Ναυπακτιακή ομάδα, ας συσπειρωθούμε γύρω από τον κ. Σφαέλο ο οποίος όπως δήλωσε ΔΕΝ έχει βλέψεις ανάληψης της Διοίκησης η οποία θα πρέπει να εκλεγεί από την Γ.Σ. 

Στην επόμενη Γ.Σ. εφόσον θελήσουμε όλοι να συμβάλουμε στο να εξέλθει η ομάδα από το αδιέξοδο, θα πρέπει να εκλεγεί και 3μελής επιτροπή "είσπραξης συνδρομών" και διαχείρισης των με παράλληλη τήρηση βιβλίων  "διαφάνειας" (Λόγια του κ. Σφαέλου)

"ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ" που κήρυξε ο ιστορικός Πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα κ. Φίλιππος Σφαέλος….

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ  


Μιχάλης Ζυγορονίκος

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου