ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"ΤΡΏΓΟΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η....ΟΡΕΞΗ;"... Απόδειξη!




Πως αλλάζουν τα πράγματα..... Πως διαλύονται ομάδες.....

Κάπως έτσι "διαλύθηκε" και η παραπάνω ομάδα της παρούσης δημοτικής μας Αρχής.... 

Κατ'  εμέ... Ανθρώπινο! Ο καθένας με τις φιλοδοξίες του, την αυτοκριτική του στην "κοινή" (όχι κενή) προσφορά του στα κοινά και... ατομικά και την γνώμη που έχει αποκρυσταλλώσει για την "δημοτικότητά" του στηριζόμενος φυσικά στην νοημοσύνη του λαού!

Για να μην τα πολυλογώ, ΕΝΑΣ εκ των "άνωθεν" αυτομόλησε  επειδή έκρινε ότι  αδικείται ως..... Αντί.... και πάει για... παραπάνω....

ΔΥΟ θεώρησαν ότι η Ναυπακτία είναι μια σταλιά τόπος.....  Τον φτιάξανε αυτόν (Ναι ,  έτσι πιστεύουν) και πάνε για μεγαλύτερα μετερίζια (Περιφέρεια και μάλιστα αντίπαλοι) 

ΔΥΟ πήραν "μεταγραφή" σε άλλη ομάδα αφού στην παρούσα... εξαντλήθηκαν

Και ένας τους βαρέθηκε από καιρό και τους... παράτησε! (Αυτόν τον... χάσαμε)

Μείνανε οι υπόλοιποι με μια γυναίκα ….  Και θα "προσπαθήσουν" μόνοι τους  να ανταπεξέλθουν στα "βάρη" των εναπομείναντων … ενδιαφερόντων!!
Πρέπει να σηκώσουν ΟΛΑ τα βάρη από χορηγίες Τακτές και Έκτακτες όπως διαβάζω στα ΜΜΕ και να φέρουν σε πέρας Έργα Μελετημένα και... αμελέτητα!


Βέβαια υπάρχουν και άλλοι που "εγκατέλειψαν το σκάφος" της δημ αρχής και την άραξαν  στην έξω από εκεί …. τραπεζαρία !

Κι επειδή εδώ ο φακός τους συνέλαβε όταν είχαν τελειώσει το φαγοπότι, δεν μπορούμε να πούμε μετα βεβαιότητας αν....  ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ τους ήρθε η Όρεξη....
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου