ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Γιάννης Νταουσάνης στην Ορεινή Ναυπακτία


      

          Συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Ορεινή Ναυπακτία, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου και υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Νταουσάνης είχε την ευκαιρία κατά την 3ήμερη εκεί παραμονή του, να συναντήσει κατοίκους και τοπικούς παράγοντες και να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα των Τοπικών Κοινοτήτων. Άκουσε τα προβλήματά τους, τα κατέγραψε  και πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός  διάλογος.

                Συγκεκριμένα, πέρα από την Αράχωβα όπου και διέμενε, επισκέφτηκε το Νεοχώρι, την Κλεπά, την Καστανιά, τον Άγιο Δημήτριο και την Περδικόβρυση.

                 Ο Γιάννης Νταουσάνης  μίλησε για το θέμα της πρόσβασης στα χωριά και είπε ότι στόχος του είναι, με το που θα αναλάβει το δήμο, η δημιουργία ενός πάρα πολύ καλού οδικού άξονα  από Ναύπακτο, Παλαιόσκαλα, Ανεμάκι, Σίμου, Πλάτανο, Αράχωβα, Καρπενήσι και από Ανεμάκι,  Αγία Κυριακή,  Άνω Χώρα.  Ένα δύσκολο εγχείρημα που όμως με υπομονή και επιμονή μπορεί να επιτευχθεί και να γίνει πραγματικότητα.

                Αυτός ο οδικός άξονας, ανέφερε, εξυπηρετεί 37 Κοινότητες της Ορεινής Ναυπακτίας. Μίλησε για μείωση της απόστασης κατά 10 με 12 χιλιόμετρα, μείωση των στροφών και καλή διαπλάτυνση, ώστε οι επισκέπτες και οι κάτοικοι να φτάνουν στον προορισμό τους πολύ πιο σύντομα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Τόνισε, ιδιαίτερα τη σημασία αυτού του οδικού άξονα, λέγοντας ότι  θα βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της Ορεινής Ναυπακτίας  και στην αναβάθμιση των χωριών μας.
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου