ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

"ΕΡΓΑ και ΗΜΕΡΕΣ" της δημ. Αρχής σε ένα .... φυλλάδιο

15Αυγουστιάτικα, γέμισε ο Έπαχτος, 4σέλιδα έγχρωμα φυλλάδια του Δημάρχου Ναυπακτίας στα οποία "μας υπενθύμιζε"  τα... "Έργα" που Έγιναν ή που ΘΑ Γίνουν επί των... ημερών του!

Και οι μεν "παραθεριστές" διάβαζαν και θαύμαζαν την "ενεργητικότητα" και "δημιουργικότητα" και... 'αποτελεσματικότητα" της δημ. Αρχής μας 

Οι δε δημότες "ως οι μόνοι" γνώστες και κριτές ψάχνονται να δουν τα συμπεριλαμβανόμενα  έργα ή "δόξαζαν" βρίζοντας(;) την... τύχη τους 



Υπήρχαν βέβαια και τα "χτυπητά"... Έργα για τα οποία έχει γίνει … "Μεγάλος ντόρος" για τα ποσά που δαπανήθηκαν και έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν..

Για παράδειγμα τις "Παιδικές χαρές" που εχουν φτιάσει! Γράφει (το φυλλάδιο) :

"Τοποθετήθηκαν 20 νέες παιδικέ χαρές και δημοπρατούμε άμεσα άλλες 15 συνολικού προυπολογισμού 500.000ε"!

Και λέμε , εμείς, τώρα: 

"Στο συνολικό προυπολογισμό περιλαμβάνονται και οι ήδη τοποθετημένες;  Αν Ναι είναι τεράστιο ψεύδος διότι δώσανε με απευθείας αναθέσεις  24.800 ευρώ για την κάθε μία (για κατασκευή ή … επισκευή" και επι πλέον άλλες 60 χιλιάδες για "δάπεδα ασφαλείας" και … κάγκελα που ακόμα ΔΕΝ τα είδαμε! Έχει γίνει δηλ. του "Δήμου το... κάγκελο" ως εδώ!...  Για τις υπόλοιπες 15 θα πρέπει να ξαναβάλουμε το χέρι στη... τσέπη όπως για παράδειγμα 50 χιλιάδες για τις "αόριστες" τρεις Ορεινές Δ.Ε. "

Και ρωτάμε:  " Με την ευκαιρία δε μας λέει ο κ. Δήμαρχος ποια είναι η MICROSPORT και τι σχέση έχει με τη Ναύπακτο ο κ. Νικόλαος Παπακωνσταντίνου που "φέρει αυτόν τον... διακριτικό τίτλο" για να πάρει ΟΛΕΣ τις "απευθείας αναθέσεις" των 24.800 ευρώ;"  

Βέβαια υπάρχουν και άλλα έργα που έχουν γίνει και τα οποία όχι μόνο δεν περιλαμβάνονται στο... φυλλάδιο αλλά και δεν έχουν εξηγηθεί από τον κ. Δήμαρχο τα "υπερμεγέθη" ποσά που διατέθηκαν γι'  αυτά παρόλο που έχει προκληθεί!

Για παράδειγμα η "NOSTOS" των 480.000 …. 

   



Ή το άλλο "Μεγάλο έργο" των σκέπαστρων στις 10 Στάσεις Λεωφορείων με ανάθεση 24.800 ευρώ


Για τα 36.000 ευρώ για την στέγαση Ιδιωτικού πεπαλαιωμένου (ιστορικού;) λεωφορείου αλλά και άλλα "έργα" (εκτελεσθέντα ή μη) θα αναφερθούμε εκτεταμένα σε επόμενες αναρτήσεις μας..

Ακόμα για το ταρτάν του βοηθητικού στο γήπεδο Αντιρρίου το οποίο προμήθευσε πάλι ο  αποκλειστικός μας.....   "Παιδόχαρος" 

ΚΑΙ ΤΟ "ΓΑΜΩΤΟ" ποιο είναι:

"Ενώ στο φυλλάδιο αναφέρονται 20.000.000 ευρώ για έργα που... δημοπρατήθηκαν
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρονται οι.... "Απευθείας αναθέσεις"






 

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου