ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: "Γκρεμίσανε το Τείχος του ... Άλσους Γριμπόβου"




Με την σχετική Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου "ανα χείρας", την "υψηλή" επιστασία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Πρασίνου κλπ κ. Ανδρέα Κοτσανά και παρουσία του Δημάρχου κ. Τάκη Λουκόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η κατεδάφιση του μαντρότοιχου που περιέκλειε, χρόνια τώρα, το Άλσος Γριμπόβου! 

Η αλήθεια είναι ότι ο μαντρότοιχος χρειαζότανε κάποια επισκευή και ειδικά τα σιδερένια κάγκελά του, αλλά ίσως επικράτησε η λογική του "Πονάει κεφάλι... Κόβει κεφάλι..."! Ωστόσο... 

Η επίσημη Εισήγηση του Προέδρου του Δ.Λ.Τ.Ν. κ. Φράγκου ήτανε ότι "πρέπει να ανοίξει ο χώρος"! Όπερ και εγένετο σήμερα! Βέβαια, η Μελέτη Ανάπλασης του Άλσους Γριμπόβου και το Video που έχει κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο και είναι Έργο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ναυπακτίας, περιέχει μαντρότοιχο αλλά αυτό "λίγη σημασία έχει" αφού "λεφτά υπάρχουν" και το Άλσος "μπορεί να ξανα μαντρωθεί"!  



Όμως, επειδή ποτέ και τίποτα δεν μένει κρυφό, ο καιρός θα το δείξει αν έχουν δίκαιο όσοι ισχυρίζονται ότι το γκρέμισμα για άνοιγμα του χώρου έγινε για να εξυπηρετηθούν "ιδιωτικά συμφέροντα καταστηματαρχών που αποβλέπουν στο άπλωμα τραπεζοκαθισμάτων" κλπ ή κατ' άλλους "για να φανεί πραγματοποίηση κάποιου έργου από το Δ.Λ.Τ.Ν. αφού δεν μπορεί να … αποπερατώσει την Ανάπλαση ή να κατασκευάσει μαρίνα..." 

Πάντως, ότι να πούμε τώρα είναι εκπρόθεσμο μιας και όλα τα μηχανήματα και φορτηγά αυτοκίνητα του Δήμου, "επιδόθηκαν από πρωίας" στο γκρέμισμα του μαντρότοιχου το οποίο επονομάσθηκε.... "ΕΡΓΟ"! 

Το Δασύλλιο που γνωρίζαμε είναι πλέον μια απέραντη… αλάνα και οι "φιλοξενούμενοί του παραθεριστές Ρομά" δε θα χρειάζονται πια να κάνουν κύκλο για να βρουν…. πόρτα! 

Ας ελπίσουμε ότι οι "ενάντιοι στο γκρέμισμα" έχουν άδικο και ότι σύντομα ο κ. Φράγκος θα ανακοινώσει την συνέχιση και αποπεράτωση της Ανάπλασης γιατί διαφορετικά θα έχουμε ένα ακόμα "στοιχειό" συνέχεια της περίπτωσης με τις Νεροτσουλήθρες, το ΞΕΝΙΑ κλπ 

Κύριε Φράγκο.. 

Η πλειοψηφία στο δ.σ. σας επέτρεψε να ξηλώσετε τον φράκτη του Αλσύλλιου.... Φροντίστε για τα περαιτέρω γιατί ο χρόνος πιέζει και είναι... χρήμα! Και είστε απλά διαχειριστής του! 











Φωτο - Ρεπορτάζ
Αργυρώ  Πόντια
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου