ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Άτακτη 38χρονη πιάστηκε στα πράσα από τον σύζυγο της με.... 4 νεαρούς


Μία 38χρονη γυναίκα πιάστηκε στα πράσα από τον σύζυγο της την ώρα που βρισκόταν στο κρεβάτι και συμμετείχε σε ομαδικό όργιο μαζί με τέσσερις άνδρες. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα 38χρονη έμενε μαζί με τον σύζυγο της στην περιοχή των ΤΕΙ στην Πάτρα. 

Ο σύζυγος, σε μία προσπάθεια να εξασφαλίσει πιο ικανοποιητικά μεροκάματα πήρε την απόφαση να φύγει για μερικούς μήνες προκειμένου να δουλέψει σε μία εταιρεία στην Ζάκυνθο. 

Η 38χρονη γυναίκα του, η οποία απασχολείται σε ιδιωτική επιχείρηση της περιοχής και κάνοντας έχοντας δουλειές, δεν ήθελε να τον ακολουθήσει επικαλούμενη ότι δεν έπρεπε να εγκαταλείψει τις καλές πελάτισσες που είχε. Αυτό ίσχυε, αλλά όπως αποδείχθηκε στο βάθος του μυαλού της είχε πιο πονηρά σχέδια. 

Έτσι, μόλις έφυγε ο σύζυγος της άρχισαν να μπαινοβγαίνουν ο ένας μετά τον άλλο οι νεαροί εραστές της και οι γείτονες έμειναν έκπληκτοι από αυτά που έβλεπαν. 

Η γυναίκα συνέχισε ακάθεκτη και προσκαλούσε άνδρες ενώ έκανε ομαδικά πάρτι. Κάποιος από τους γείτονες, που είχε σχέσεις με τον σύζυγο δεν άντεξε και φρόντισε να τον ειδοποιήσει λέγοντας του τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη του.

Έτσι ο 40χρονος, αποφάσισε να επιστρέψει εσπευσμένα και να αιφνιδιάσει τη γυναίκα του. Και… έπεσε στην περίπτωση. Μπαίνοντας στο σπίτι του και πιάνοντας επ’ αυτοφώρω τη σύζυγο με άλλους… τέσσερις νεαρούς στο κρεβάτι! 

Τότε ο άνδρας σύμφωνα με το δημοσίευμα βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να χτυπά όποιον έβρισκε μπροστά του. Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι ενώ η 38χρονη φώναζε βοήθεια. Τελικά οι παρτενέρ έφυγαν κακήν κακώς από το σπίτι με τον έναν να αποχωρεί γυμνός! 

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο 40χρονος έφυγε ξανά για την Ζάκυνθο αφού προηγουμένως πέταξε όλα τα πράγματα της γυναίκας του στο δρόμο.

Αργυρώ Πόντια
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου