ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Επεισόδια και χημικά έξω από τη Βουλή

Επεισόδια και χημικά έξω από τη Βουλή Πηγή: EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από τη Βουλή, όταν ομάδα διαδηλωτών συγκρούστηκε με αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες τους απώθησαν με περιορισμένη χρήση χημικών.
Κλειστές είναι αυτή τη στιγμή η λεωφόρος Αμαλίας και η Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της Βουλής, καθώς σε εξέλιξη είναι συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος κατά της συμφωνίας Ελλάδας- Σκοπίων για την ονομασία της ΠΓΔΜ.




Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα



Οι διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί έξω από την Βουλή, όπου είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία κατά της κυβέρνησης.
Διαδηλωτές κρατώντας ελληνικές σημαίες και σημαίες με τον Ήλιο της Βεργίνας έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος εκφράζοντας την αντίθεσή τους στη συμφωνία.
Με καλέσματα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Επιτροπή για την ελληνικότητα της Μακεδονίας καλεί τους πολίτες σε μαζικές συγκεντρώσεις σήμερα στο Σύνταγμα καθώς επίσης κι αύριο στο Πισοδέρι στις Πρέσπες.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου