ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έχεις "μπάρμπα" στη Κορώνη;... Ο Δήμος ΔΕΝ ... "κωλώνει"!


Τελικά, έστω και ανεπίσημα, μας πληροφόρησαν από τον Δήμο Ναυπακτίας ότι ο "εκ Θέρμου Τριχωνίδος" ΧΟΛΕΒΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ" Δεν είναι "σωτήρας μας" αλλά απλώς κατασκευαστής που πληρώθηκε για τις πέτρες στη βρύση και "θεώρησε καλό" να γράψει το όνομά του με "φαρδιά - πλατιά" γράμματα στην πρόσοψη και δη στο "κρανίο" της βρύσης για … "διαφημιστικούς" μάλλον... λόγους!

"Ήταν ο ίδιος που είχε ξαναφτιάξει επί Δημαρχίας Νίκου Ρέππα, τη συγκεκριμένη βρύση" μας είπανε "αλλά τότε είχε γραφτεί το όνομα του κατασκευαστή στο πίσω μέρος με μικρά γράμματα"!...  Δεν έχουμε λόγους να μην πιστέψουμε τα... "δημοτικά λόγια" ούτε να τα αμφισβητήσουμε …   Βέβαια, απάντηση στην ερώτηση γιατί μπήκε εκεί το όνομά του, αφού (όπως είπανε) την κατασκευή της πέτρας για τη  βρύση την ΠΛΗΡΩΣΕ ο Δήμος....   Δεν την πήραμε ….  Έγινε μία προσπάθεια (Τύπου ΤΕΝΤΕΣ) να μας εξηγήσουν χωρίς να βγεί κανένα... νόημα!!

Και κάναμε και μία ακόμα ερώτηση:

-- "Γιατί βρε παλικάρια κοπήκατε ΜΟΝΟ γι'  αυτή τη ΒΡΥΣΗ;"  
       

Απάντηση κι εδώ δεν πήραμε αλλά, η εξήγηση  ήρθε από αλλού!!!

-- "Αμ δεν είναι ΜΟΝΟ η …. βρύση! Είναι το σύνολο των εργασιών που γίνανε στην πλατειίτσα:    



α) Η επισκευή του πέτρινου στρογγυλού στον πλάτανο..

β) η τοποθέτηση εκεί … λουλουδιών

γ) η επισκευή της βρύσης  που προείπατε και

δ) το "βούλωμα οπών" στο λιθόχτιστο της πλατείας για να μην "σκοτωθεί" κανένας θαμώνας του νέου Café..."


Και καλά... Τώρα τα θυμήθηκαν όλα;....Τόσα χρόνια δεν υπήρχε εκεί άλλο Cafe; Οι πελάτες εκείνου του μαγαζιού δεν... κινδύνευαν;

-- "Σήμερα υπάρχει μια σοβαρή διαφορά!....   Ο νέος καταστηματάρχης είναι κ ο υ μ π ά ρ ο ς  Αντιδημάρχου που έχει σχέση και με το Ταμείο της …. θάλασσας!..  Αυτός μίλησε με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου και σε χρόνο ρεκόρ "χωρίς μελέτες και εξηγήσεις" έγινε πραγματικότητα η επιθυμία του... καθ'  ού"!!!

Τελικά το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ο "Καθ' ού" είναι ο "Μπάρμπας στην Κορώνη" που πρέπει να έχεις στον Δήμο Ναυπακτίας για να μην τα κάνει και ο δημότης "θάλασσα" όπως αυτός.....



        
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου