ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ξανά στη Θεσσαλονίκη η Κ.Ε.Δ.Ε. Να μην επικυρωθεί η “Συμφωνία των Πρεσπών


Τακτικό χαρακτήρα τείνει να αποκτήσει, μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του AIRETOS -μια βδομάδα έπειτα από τη συνεδρίαση της Πέμπτης, 21ης Ιουνίου, στην αίθουσα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ)- αύριο 27 Ιουνίου το Δ.Σ. έχει κληθεί ξανά να συνεδριάσει στη Θεσσαλονίκη. 
Αυτή τη φορά,στα Γραφεία της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ)

Το ίδιο απόγευμα, αύριο στις 18:00,“αυτοδιοικητική συνάντηση” θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο GrandHotel (Μοναστηρίου 305) της Θεσσαλονίκης.
Την “ευρεία συνάντηση αυτοδιοικητικών φορέων για τις εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων, μετά και τη συνάντηση των Πρεσπών”, συγκαλούν η ΠΚΜ και η ΠΕΔ-ΚΜ.
Σύμφωνα με Ανακοίνωση της ΠΕΔ-ΚΜ, στη συνεδρίαση θα συμμετέχουν:
τα Περιφερειακά Συμβούλια της Κεντρικής, Ανατολικής και Δυτικής Μακεδονίας,
τα 38 Δημοτικά Συμβούλια της Κεντρικής Μακεδονίας,
η Κ.Ε.Δ.Ε,
-  καθώς και τα Επιμελητήρια, Πανεπιστήμια, Μητροπόλεις και πολλοί ακόμη Φορείς από ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί «στο πλαίσιο της απόφασης των Αιρετών να βγει η Αυτοδιοίκηση μπροστά με μοναδικό στόχο να μην επικυρωθεί η “Συμφωνία των Πρεσπών».Στη διάρκειά της θα συζητηθούν εκτενώς οι σχετικές εξελίξεις, θα κατατεθούν προτάσεις από την Αυτοδιοίκηση και τους άλλους Φορείς, ενώ θα εκδοθεί και σχετικό Ψήφισμα.
Share on Google Plus

About Neo-Astronafpaktos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου