ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ρε Άρχοντες;... Εδώ θα κάνετε φέτος τα... μπάνια σας;; ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

"Να κάνω μια ερώτηση στους τοπικούς Άρχοντες και ειδικά στον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου;... Ξέρω δεν θα πάρω απάντηση αλλά...  Να μάθουν και οι συνδημότες μας ποιοι μας....Κυβερνάνε!...  -- Κύριε Πρόεδρε κλπ...   Φέτος το καλοκαίρι, εδώ θα κάνετε τα... μπάνια σας; Ή θα αφήσετε την παραλία στον... λαό σας;...  Να μη λέτε μετά ότι εμείς φταίμε που πάμε στη Δωρίδα για μπάνιο....  Μ'  αυτά τα χάλια της παραλίας στο Γρίμποβο, θα έρθει άνθρωπος να κάτσει στα μαγαζιά μας  μετά το μπάνιο του;....  Ή περιμένετε να "βολευτούμε" με τους τουρίστες που θα φέρουν τα....  κότερα στην εξέδρα του Άλσους;... Όσο γι'  αυτούς που θα ζηλέψουν από τώρα την... παραλία μας, αφήστε τους...   Δε θέλουμε  άλλη κοροιδία...  Μα καλά.... Δεν μπορείτε να βάλετε συνεργείο να καθαρίσει  την παραλία;...  Έστω και με "Απευθείας Ανάθεση"...   Για την Έκθεση φέρατε καθαρίστρια από την... Χαλκίδα με χιλιάρικα κόστος....  Ας είναι τώρα και από την... Καβάλα...   Φέρτε να καθαρίσουν το Γρίμποβο..."


Αυτά μας είπε κάτοικος του Γριμπόβου και μας έδειξε φωτογραφίες από την παραλία....

Δεν ξέρουμε τι συνέβη (και ποιος να ενημερώσει; Το Λιμεναρχείο ή ο Πρόεδρος του ΔΛΤΝ) αλλά η παραλία ήταν γεμάτη σκουπίδια και.... καλάμια!

Το Λιμεναρχείο θεωρούμε ότι ήταν υποχρεωμένο να διενεργήσει ανακρίσεις για το πως έγινε έτσι η παραλία ...   Και το Λιμενικό Ταμείο υποχρεωμένο να  ενεργήσει ΑΜΕΣΩΣ τα δέοντα για να καθαριστεί... 

Φυσικά δεν είδαμε στην παραλία μόνο τα "φερτά υλικά"!  Είδαμε και τις παρατημένες τσιμεντένιες βάσεις από τις ομπρέλες ... καταστημάτων!






Αλλά και σπασμένο αγωγό "βρώμικων" νερών που λιμνάζουν και δημιουργούν  ... δυσοσμία !.. 

Όποιος θέλει, ας κάνει μπάνιο εκεί!





Βρήκαμε και μια παλαιά - σκουριασμένη και μισο - χωμένη στα χαλίκια βάση από ομπρέλα...  Αλίμονο αν πατήσει κάποιος το σκουριασμένο  σιδερικό......

Οι φωτό μιλάνε μόνες τους.....

Βγάλτε και σεις μόνοι τα συμπεράσματά σας και....  ΔΟΞAΣΤΕ ΤΟΥΣ!



Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου