ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Διευρυμένη συνεδρίαση του Δ. Σ. της Ο.Ε.Σ.Π.& Ν/Δ Ελλάδας στη Ζακύνθου



Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος θα πραγματοποιήσει διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της για πρώτη φορά στο νησί της Ζακύνθου, το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00.


Κατά την συνεδρίαση θα διεξαχθεί συζήτηση με τις τοπικές αρχές και τους φορείς, για τοπικά και γενικότερα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους εμπόρους και επιχειρηματίες.


Η Ομοσπονδία μας, που έχει ως μέλη της 60 εμπορικούς συλλόγους, αποτελεί την μεγαλύτερη Ομοσπονδία σε όλη την Ελλάδα εκπροσωπώντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. Είναι δε μέλος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) και έχει ως αντικείμενο την προώθηση και την επίλυση θεμάτων που αφορούν την εμπορική τάξη και συμβάλλει με τους αγώνες της στην ανάπτυξη του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας.

Η συνεδρίαση της Ομοσπονδίας μας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Διοικητήριο).
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου