ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μια μάντρα... "παιχνίδια" στο Άλσος Γριμπόβου


Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 16 Απριλίου του Δήμου Ναυπακτίας, το κυριότερο θέμα που συζητήθηκε ήταν το 3 της Ημερησίας Διάταξης :
"Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αφαίρεση ή μη περίφραξης του δασυλλίου Ναυπάκτου"
με Εισηγητή τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου κ. Φράγκο ο οποίος υπερασπίστηκε την "άποψή" του να γκρεμιστεί η υπάρχουσα μάντρα - περίφραξη του Αλσυλλίου Γριμπόβου για να γίνουν οι "διάδρομοι που περιλαμβάνονται στην ιδέα Ανάπλασης" και να "καθαριστεί, ισοπεδωθεί και απελευθερωθεί ο χώρος από τους παραβατικούς νυχτερινούς επισκέπτες και τους Ρομά οι οποίοι κατασκηνώνουν εκεί  κατά τους θερινούς μήνες"!

Όπως είναι γνωστό, τη μελέτη  "ΙΔΕΑΣ" της ανάπλασης είχε κάνει ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών και το Δ.Λ.Τ.Ν. την είχε παρουσιάσει επίσημα και με βίντεο χωρίς ωστόσο η Μελέτη να έχει επισημοποιηθεί ή οριστικοποιηθεί!


Κατά τη συζήτηση και εκεί εστιάζουμε το περίεργο, ενώ ΟΛΕΣ οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις με τους ομιλητές τους "αντέδρασαν" στο γκρέμισμα της μάντρας, στο τέλος ψήφισαν να...  "γκρεμιστεί"!

Μάλιστα ο δ.σ. κ. Γούλας, επικεφαλής της Παράταξής του, στην ομιλία του "αναρωτήθηκε" και με το δίκιο του:
"Γιατί να σπαταληθούν σήμερα χρήματα για το γκρέμισμα και αύριο εάν η οριστική Μελέτη της Ανάπλασης περιλαμβάνει ξανά μαντρότοιχο να δαπανήσουμε άλλα χρήματα για να την ξαναφτιάξουμε;...  Δεν αφήνουμε το θέμα για όταν θα έχουμε ολοκληρωμένη την Μελέτη;" 

Φυσικά, τα ερωτήματά του μείνανε αναπάντητα και το θέμα "γκρεμίσματος" του Μαντρότοιχου  πέρασε σχεδόν Παμψηφεί!


Τι "παιχνίδια", λοιπόν, μπορεί να  προηγήθηκαν αυτής της βεβιασμένης Απόφασης; Τα έργα που ευαγγελίζεται το Δ.Λ.Τ.Ν.  μπορούν να πραγματοποιηθούν και χωρίς το γκρέμισμα της Μάντρας!

Μία δήλωση του κ. Φράγκου στην Εισήγησή του περί "Εστιατορίων εντός του Άλσους" ότι η δημιουργία τους θα φέρει αντιδράσεις από Επιχειρηματία που "δραστηριοποιείται πολύ πλησίον" μας έβαλε σε "κάποιες υποψίες" και σε συνδυασμό με την "υπερψήφιση" του θέματος από την Αξ. Δημοτική Αντιπολίτευση ψάξαμε και μάθαμε ότι ο "επιχειρηματίας θέλει να "πέσει"  η μάντρα για "να επεκτείνει το χώρο των τραπεζοκαθισμάτων του  προς το Αλσύλλιο" !!!

Και αυτό όχι μόνο το ήξερε η Αξ. Αντιπολίτευση αλλά σε αυτή στηριζόταν ο εν λόγω Επιχειρηματίας για το γκρέμισμα της μάντρας αποβλέποντας σε μελλοντική υλοποίηση των επιχειρηματικών του Σχεδίων!..   

Εξ ου και ο τίτλος του παρόντος  ότι στο δημοτικό Συμβούλιο παίχτηκαν "Μια Μάντρα... Παιχνίδια"!...

Εάν βέβαια κάποιοι θελήσουν να μας διαψεύσουν .... Εδώ είμαστε για τα περαιτέρω...

Δεν ξεχνάμε ότι επί Δημαρχίας της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης ο ίδιος επιχειρηματίας "εμπόδισε" την κοπή Ευκαλύπτων που... "εμποδίζουν τον νοτιά" που επηρεάζει το κατάστημά του...   

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου