ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΛΤΝ: Απάντηση του Προέδρου στην καταγγελία της ΑΔΚΝ                   

Στις 3/4/2018 συνεδρίασε το ΔΛΤΝ και εκτός ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε το θέμα της αφαίρεσης ή μη της περίφραξης του Άλσους Γριμπόβου. Ήδη από 2/4/2018 (μια ημέρα πριν από το συμβούλιο !!!) είχε κατατεθεί στο ΔΛΤΝ από την Τεχνική Υπηρεσία η τεχνική έκθεση και το τοπογραφικό διάγραμμα για τις παρεμβάσεις στο Άλσος Γριμπόβου. Αφού το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά στο συμβούλιο και έγινε αναλυτική αναφορά στις παρεμβάσεις, ελήφθη κατά πλειοψηφία απόφαση σύμφωνα με την οποία αποφασίσθηκε οι παρεμβάσεις στο Άλσος να αποσταλούν για αδειοδότηση. Οι παρεμβάσεις αυτές περιγράφονται στην τεχνική περιγραφή και στο τοπογραφικό. Η απόφαση αυτή, αφού καθαρογραφεί, θα σταλεί στο Υπουργείο Ναυτιλίας μαζί με την τεχνική έκθεση και το τοπογραφικό διάγραμμα. Προς επίρρωση οποιονδήποτε ισχυρισμών υπάρχουν τα αδιάψευστα πρακτικά της από 3-4-2018 συνεδρίασης του ΔΛΤΝ. Πρόκειται περί παρεξηγήσεως…καθώς η απόφαση αυτή δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη εκ παραδρομής και προφανώς ακόμη δεν έχει ανεβεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ήδη χθες κατά τη συνεδρίαση του ΔΛΤΝ δόθηκαν οι εξηγήσεις και επεδείχθησαν και τα πρακτικά! Ας μην βλέπουμε σκιές εκεί που δεν υπάρχουν…

20/4/2018Ο Πρόεδρος του ΔΛΤΝ

Αντώνιος Φράγκος
Share on Google Plus

About Neo-Astronafpaktos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου