ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Βασ. Μπαρπαγιάννης επιμένει με έγγραφα για την αρμοδιότητα του Σ.Α. που αμφισβητεί ο κ. Φράγκος


Επανέρχεται στο θέμα του Άλσους Γριμπόβου ο κ. Μπαρπαγιάννης και ειδικά στην δήλωση του Προέδρου του Δ.Λ.Τ.Ν. κ. Φράγκου που ισχυρίζεται ότι : "Το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής ΔΕΝ έχει αρμοδιότητα στη χερσαία Ζώνη λιμένα"!

Για να γίνουμε κατανοητοί σας παραθέτουμε αυτολεξεί το σχετικό εδάφιο του Δ.Τ. του κ. Φράγκου :

"Επειδή τα πράγματα είναι ξεκάθαρα κ. Μπαρμπαγιάννη ως Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου (ΔΛΤΝ) οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι το Άλσος Γριμπόβου ανήκει στην αρμοδιότητα του ΔΛΤΝ, βρίσκεται εντός χερσαίας ζώνης λιμένα και όπως πλειστάκις εγγράφως έχει απαντήσει και οφείλατε να γνωρίζετε, το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΛΙΜΕΝΑ


Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Μπαρμπαγιάννης ενώ είναι μέλος του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής, Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων αλλά και πρώην Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτ/ναις δείχνει να το αγνοεί..."

Ο κ. Βασ. Μπαρπαγιάννης παραθέτει δύο έγγραφα των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων Θήρας και Καλύμνου που αποδεικνύουν ότι αντίθετο των ισχυρισμών του κυρίου Φράγκου Προέδρου του ΔΛΤ Ναυπάκτου....

Τα συμπεράσματα δικά σας!
Share on Google Plus

About Neo-Astronafpaktos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου