ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: "Αλλού ο παππάς... Αλλού τα.... ράσα του"


Βλέποντας αυτή την εικόνα σήμερα στο κέντρο της Ναυπάκτου, στη Στάση των λεωφορείων, όπου, ναι μεν εκεί είναι η Στάση αλλά το....   στέγαστρο αυτής είναι... αλλού, θυμήθηκα τη λαική ρήση: "Αλού ο παππάς....   Αλλού τα ράσα του"!

Με λίγα λόγια, το έχουμε ξανατονίσει άλλωστε,   κάτι προφέσορες (μεγάλα κεφάλια) φρόντισαν για το καλό του .... επιβατηγού κοινού(;) να βάλουν (επιτέλους) σκέπαστρα στις Στάσεις των λεωφορείων όμως....

Στη συγκεκριμένη της φωτό, επειδή, λέει, η Τράπεζα δεν το ... επέτρεπε, βρήκαν την εύκολη λύση..... 

Αφήσανε τη Στάση εκεί και τοποθέτησαν σκέπαστρο, απέναντι στην Πλατεία όπου, είναι κοινώς παραδεκτό, δεν περιμένει κανένας το λεωφορείο!

Η Απόδειξη;  Στις φωτό!

Και να πεις ότι η δημοτική αρχή και ο Αρμόδιος επί των Τεχνικών(!!) δεν έχει "τσούρμο" συμβουλάτορες Μηχανικούς;....

Αλλά .... εκεί! Τι επιμονή και αυτή!



Αφήστε δε, το καλλωπιστικό μέρος των Στεγάστρων!..  

Μιλάμε όποιος τα σχεδίασε, έχει μεγάλο....   γούστο! Μεγάλη φαντασία και...  Μεγάλη όρεξη για..   δουλειά, προσφορά και.... αυτοπροβολή!

Ακούστε....  Ακούστε....

Το Σκέπαστρο αποτελείται από δύο πλαινά τζάμια και στη σκεπή; Τσίγκος!..  Και μάλιστα σε χρώμα χρυσαφί ώστε να.... δένει!

Μιλάμε για μεγάλο.... γούστο το οποίο θα είναι μεγαλύτερο όταν σας αποκαλύψουμε ... Πόσο τα πληρώσαμε!  Γιατί στην ουσία εμείς τα πληρώνουμε....



Βλέποντας πολλά τέτοια να γίνονται στον τόπο μας, φίλος με ρώτησε:

"Αυτοί οι αρμόδιοι θα κάνανε αυτά τα ας πούμε έργα με τόσα λεφτά κόστος για πάρτη τους;... Για την οικογένειά τους;.. Για την επιχείρησή τους;"

Τι να του απαντήσω;...   Του είπα μόνο:  "Εκεί είναι... Ρώτα τους..."


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου