ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Ομοσπονδία θέλει Συνεργασία Δήμου και επαγγελματιών στη Ναύπακτο



  Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ της περιοχής μας ότι την Παρασκευή 16/3/2018 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη δέκα φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων  στο Δημαρχείο (εκτός από την Ομοσπονδία), προκειμένου να συζητηθεί ΄΄το πρόβλημα της άναρχης τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων επί της πλατείας και πέριξ του λιμανιού΄΄.


  Με την σημερινή μας ανακοίνωση με καθυστέρηση  , λόγω μη πληροφόρησης, διαμαρτυρόμαστε για την συνεχιζόμενη αυτή τακτική του Δήμου, νομίζουμε σκοπίμως, που για άλλη μία φορά τόσον η Ομοσπονδία Επαγγελματιών όσον και ο αρμόδιος Σύλλογος Καφεστιατόρων Ναυπακτίας δεν καλεστήκαμε σε μία τέτοια σύσκεψη με μοναδικό θέμα που αφορούσε τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του λιμανιού του νευραλγικότερου σημείου τουριστικής προσέγγισης και προβολής στο Δήμο.


   Κύριε Δήμαρχε και κύριοι Αντιδήμαρχοι σας πληροφορούμε ότι σε όλη την Ελλάδα οι επαγγελματίες μέσω των θεσμικών οργάνων τους αποτελούν τους ΄΄συμβούλους΄΄ των  Δήμων , αφιλοκερδώς εννοείται, και εμείς τοπικά έχουμε αποδείξει ότι έχουμε ανταποκριθεί άριστα όπου καλεστήκαμε.


   Η στάση σας αυτή που αφορούσε καθαρά τους επαγγελματίες μας εξόργισε ιδιαίτερα γιατί για άλλη μία φορά μας πείσατε για την άποψη σας και το ενδιαφέρον σας για τους επαγγελματίες αφού αποφασίζετε για εμάς χωρίς εμάς. Αναγκαζόμαστε έτσι να αναθεωρήσουμε και εμείς τις απόψεις μας περί συνεργασίας μας με τον Δήμο Ναυπακτίας , γιατί ως Ομοσπονδία Επαγγελματιών έχουμε μάθει να διεκδικούμε με κάθε τρόπο τα δικαιώματα μας και έχουμε υποχρέωση να προστατεύουμε τα συμφέροντα των συναδέλφων μας.


  Τέλος όπως κι άλλες φορές σας έχουμε ενημερώσει για τα 100 και πλέον ξενοίκιαστα καταστήματα στην πόλη και για περισσότερους από 3500 ανέργους, επιτέλους ελάτε να συνεργαστούμε πραγματικά για να σταματήσουμε όσο είναι δυνατόν αυτή την επιδείνωση της αγοράς.
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου