ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ... ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: 7.100 ευρώ για.... τηλ. Κέντρο


"Με 7.100 ευρώ, πόση Κοινωνική Αλληλεγγύη θα προσέφεραν στους έχοντες πραγματική ανάγκη συμπολίτες μας;...  Αν βάλουμε και τα ενοίκια που θα δοθούν στο κτήριο όπου στεγάζονταν κάποτε τα Ιατρεία του ΙΚΑ .... Είναι πολλά τα λεφτά, φίλε....."

"Αλλά και 7.100 για να έχει μοντέρνο Τηλεφωνικό Κέντρο στο νέο Γραφείο του ο Κύριος Πρόεδρος;....   Πόσα άλλα θα δούμε από αυτή τη Δημοτική αρχή, πατριώτες;"

Σύμφωνα με πληροφορίες για το θέμα και για την μεταστέγαση από το κτήριο της Πολεοδομίας της δημοτικής "Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών υποθέσεων", ο Δήμος ενοικίασε  δύο ορόφους στο κτήριο που στεγάζονταν τα Ιατρεία του ΙΚΑ (δίπλα  στα Γραφεία του Παραρτήματος του ΙΚΑ Ναυπάκτου)!...   

Μάλιστα όπως μάθαμε είναι ένα πακέτο "ενοικιάσεων" μαζί με τρία πάρκινγκ από τον ίδιο ιδιοκτήτη - ενοικιαστή!

Ήδη άρχισε η ανακαίνιση των Γραφείων (άραγε πόσοι υπάλληλοι θα στεγαστούν σε δύο ορόφους; Τρείς;  Τέσσερις;) ..... Και όπως είναι "φυσικό" η αρχή γίνεται από το Γραφείο του...  Αιρετού Προέδρου!

Πρώτη "μέριμνα" η εγκατάσταση Τηλεφωνικού Κέντρου για εξωτερική χρήση και "ενδοσυνεννόηση" των.... Υπαλλήλων!

Και το κόστος αυτού του Τηλεφωνικού Κέντρου.......   7.100 ευρώ....

Μάλιστα.....   Είπατε τίποτα;

Είμαστε περίεργοι να δούμε τελικά πόσοι Υπάλληλοι (ω... συγνώμη και.... εθελοντές) θα στεγαστούν στο νέο έξοδο (ενοικιασμένο κτήριο), πόσο θα στοιχίζει στο Δήμο η στέγαση της κατ'  ευφημισμό ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στη Ναύπακτο (άντε και.... Ναυπακτίας) και.......

Τι θα απογίνει ο χώρος που θα ελευθερωθεί(;) στο κτήριο της Πολεοδομίας;...   Θα πληρώνουμε ενοίκιο για να.... κάθεται;

Θα τα δούμε όλα και θα τα....... ξαναματαπούμε!

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου