ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το Eurogroup δεν ενέκρινε τη..... δόση

© Παρέχεται από: capital.gr
Διορία δύο εβδομάδων θα δώσουν στην Ελλάδα οι θεσμοί δηλαδή μέχρι το επερχόμενο Euroworking Group προκειμένου να έχουν υλοποιηθεί και τα δύο τελευταία προαπαιτούμενα – ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και Ελληνικό- προκειμένου να δοθεί η έγκριση για την εκταμίευση της δόσης, μεταδίδει ο skai.
Αναφορικά με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς τους οποίους οι θεσμοί θεωρούν και το βασικότερο από τα προαπαιτούμενα σημειώνεται πως υπάρχει σταδιακή πρόοδος αλλά η γεωγραφική κάλυψη είναι μέτρια. 
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείτο νωρίτερα δημοσίευμα του Bloomberg το οποίο αποκάλυψε ότι η Ελλάδα δεν αναμένεται να λάβει σήμερα την εκταμίευση της επόμενης δόσης των 5,7 δισ. ευρώ, καθώς παραμένουν σε εκκρεμότητα δύο βασικά προαπαιτούμενα  που συνδέονται με το πρόγραμμα διάσωσης.
Έλληνες και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ελπίζουν πως τα ανοικτά μέτωπα θα έχουν κλείσει μέχρι την επιστροφή των δανειστών στις 26 Φεβρουαρίου, σημειώνει το πρακτορείο.
Ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος δήλωσε στο Bloomberg πως η νέα δόση μπορεί να μην είναι διαθέσιμη μέχρι τα μέσα Μαρτίου, κυρίως λόγω των περιορισμών προγραμματισμού μιας γερμανικής κοινοβουλευτικής επιτροπής που πρέπει να δώσει πράσινο φως στην εκταμίευση.

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου