ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ε.Κ./Ν.Δ,: Καταδίκη της κατάληψης του Ε. Κ. Πάτρας από το ΠΑΜΕ




ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ



ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ 16 ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 30300 ΤΗΛ. 26340-29614 FAX: 26340-24424 e-mail:eknd@otenet.gr





Ναύπακτος, 2 Δεκεμβρίου 2017





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Καταδίκη της κατάληψης του Ε. Κ. Πάτρας από το ΠΑΜΕ





Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας καταδικάζει την αυθαίρετη κίνηση της συνδικαλιστικής παράταξης του ΠΑΜΕ να καταλάβει το κτίριο του Ε.Κ. Πάτρας παραμονές των εκλογών της 3ης Δεκεμβρίου 2017.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη δημοκρατική στάση που πρέπει να διέπει το Συνδικαλιστικό Κίνημα, ενώ απαξιώνει ακόμη περισσότερο το θεσμό σε μία εποχή όπου χρειάζεται να παλεύουμε ενωμένοι για τα προβλήματα που ταλανίζουν την εργατική τάξη.

Η κίνηση αυτή, φανερώνει επίσης, την πλήρη έλλειψη σεβασμού των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ προς τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης σε ό,τι αφορά τις εκλογές του Ε.Κ. Πάτρας, περνώντας το λανθασμένο μήνυμα στην κοινωνία ότι όταν οι αποφάσεις δεν είναι αρεστές, εφαρμόζουμε τις αποφάσεις που μας αρέσουν με τρόπο αυταρχικό διά της βίας.

Είναι ευθύνη του Συνδικαλιστικού Κινήματος να δείχνει το δρόμο του αγώνα και μην εμφανίζει τάσεις εσωστρέφειας.

Το ΕΚΝΔ καταδικάζει κάθε αντιδημοκρατική, καταπιεστική, βίαιη συμπεριφορά και καλεί όλες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις να συμμετέχουν ενεργά στις εκλογές του Ε.Κ. Πάτρας την Κυριακή 3/12/2017, όπως άλλωστε έχει αποφασίσει και η Δικαιοσύνη.



Από το ΕΚΝΔ
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου